ירקות בטמפורה

ממש כמו במסעדה יפנית: ירקות בטמפורה - ירקות רכים במעטפת בצק פריכה וטעימה. נהדרים כמנה ראשונה או כנשנוש כיפי. מגישים עם מטבל פיקנטי
ממש כמו במסעדה יפנית: ירקות בטמפורה - ירקות רכים במעטפת בצק פריכה וטעימה. נהדרים כמנה ראשונה או כנשנוש כיפי. מגישים עם מטבל פיקנטי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.1 קק״ל 280.3 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 42.1 גרם
    שומן 0.6 גרם 2.5 גרם
    נתרן 549.6 מ״ג 2198.6 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.8 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 311.2 מ״ג 1244.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.1 קק״ל 280.3 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 42.1 גרם
    שומן 0.6 גרם 2.5 גרם
    נתרן 549.6 מ״ג 2198.6 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.8 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 311.2 מ״ג 1244.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות בטמפורה

מטבל


אופן הכנה

  1. מכינים את בלילת הטמפורה ע״פ ההוראות שעל האריזה.
  2. מחממים את השמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע ל-190 מעלות. אם אין מד חום, בודקים עם קיסם עץ: כשמכניסים אותו לשמן, אמורות להיווצר סביבו בועיות קטנות.
  3. חולטים את הירקות במים רותחים לכמה דקות ומסננים.
  4. טובלים כל ירק בטמפורה ומנערים קלות את העודפים.
  5. מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מכינים את המטבל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
  7. שמים את הירקות בטמפורה על צלחת הגשה ומגישים עם המטבל בצד.
מכינים את המטבל
מכינים את המטבל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ירקות בטמפורה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות