ירקות בטמפורה

ממש כמו במסעדה יפנית: ירקות בטמפורה - ירקות רכים במעטפת בצק פריכה וטעימה. נהדרים כמנה ראשונה או כנשנוש כיפי. מגישים עם מטבל פיקנטי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

ירקות בטמפורה

מטבל

אופן הכנה

  1. מכינים את בלילת הטמפורה ע״פ ההוראות שעל האריזה.
  2. מחממים את השמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע ל-190 מעלות. אם אין מד חום, בודקים עם קיסם עץ: כשמכניסים אותו לשמן, אמורות להיווצר סביבו בועיות קטנות.
  3. חולטים את הירקות במים רותחים לכמה דקות ומסננים.
  4. טובלים כל ירק בטמפורה ומנערים קלות את העודפים.
  5. מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מכינים את המטבל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
  7. שמים את הירקות בטמפורה על צלחת הגשה ומגישים עם המטבל בצד.
מכינים את המטבל
מכינים את המטבל

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 70.1 קק״ל 280.3 קק״ל
פחמימות 10.5 גרם 42.1 גרם
שומן 0.5 גרם 1.9 גרם
נתרן 942.5 מ״ג 3770.0 מ״ג
חלבון 5.8 גרם 23.4 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 36.0 מ״ג 144.0 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 318.3 מ״ג 1273.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody