ירקות ירוקים אסייתיים בכמה דקות!

אמיר דן מכין מנת ירקות ירוקים אסייתיים מוקפצים, התוספת המושלמת לכל ארוחה ומנה בריאה, טעימה וקראנצ'ית בפני עצמה שכיף להכין וכיף לאכול תמיד
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

קישוט

אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות הירוקים בצורה גסה.
  2. במחבת מחממים שמן, מוסיפים את השום ומערבבים קלות.
  3. מוסיפים את הג’ינג’ר, את הצ’ילי החריף ומטגנים מעט.
  4. מוסיפים את כל הירקות למחבת ומטגנים קלות.
  5. במקביל, אם רוצים מטגנים דף אורז בשמן עמוק עד שהוא נהיה קריספי. מוציאים ושומרים בצד - זה יהיה הקישוט ויוסיף קריספיות למנה.
  6. כשהירקות מתחילים להיות רכים, מתבלים (למעט השומשום) שימו לב שהסויה מלוחה ולכן הזהרו עם המלח.
  7. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים בנדיבות שומשום קלוי, חותכים בעזרת הידיים את דף האורז המטוגן ומקשטים.
  1. ירקות ירוקים אסייתיים. צילום: שניר גואטה
    ירקות ירוקים אסייתיים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 172.7 קק״ל 690.7 קק״ל
פחמימות 11.2 גרם 45.0 גרם
שומן 13.1 גרם 52.2 גרם
נתרן 73.9 מ״ג 295.5 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 25.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.5 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 115.3 מ״ג 461.0 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 570.1 מ״ג 2280.4 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody