כאלה מדליקים ומפתיעים! כיסוני דפי אורז עם אטריות וביצה

מושלמים כארוחת ערב או כמנה ראשונה! כיסונים מפנקים של דפי אורז עם אטריות מהירות בקארי וביצי עין רכות שכיף לאכול
מושלמים כארוחת ערב או כמנה ראשונה! כיסונים מפנקים של דפי אורז עם אטריות מהירות בקארי וביצי עין רכות שכיף לאכול
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    94
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.0 קק״ל 563.7 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 4.2 גרם
    שומן 6.6 גרם 39.8 גרם
    נתרן 166.9 מ״ג 1001.4 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 1519.2 מ״ג
    סידן 30.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 75.6 מ״ג 453.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    94
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.0 קק״ל 563.7 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 4.2 גרם
    שומן 6.6 גרם 39.8 גרם
    נתרן 166.9 מ״ג 1001.4 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 1519.2 מ״ג
    סידן 30.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 75.6 מ״ג 453.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור

זה לא מרק ראמן אבל גם לא גיוזה: אלה כיסוני דפי אורז ממולאים באטריות רכות בקארי אדום וביצת עין! תוכלו גם להחליף את הביצה בגבינת צ’דר ולקבל טעמים חדשים ומעניינים במיוחד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דפי אורז עם אטריות וביצה

הגשה


אופן הכנה

  1. מוזגים למחבת 2 כוסות מים רותחים, מוסיפים את האטריות ומחית הקארי ומבשלים 3 דקות עד שהאטריות מתרככות.
  2. מכינים במחבת נפרדת את ביצי העין (רצוי לא להשתמש בכל החלבון של הביצה), מכסים את המחבת עם מכסה ומטגנים 3-4 דקות עד שהביצה מוכנה.
  3. טובלים דף אורז במים עד שמתרכך ומעבירים למשטח עבודה. מניחים במרכז דף האורז את ביצת העין ההפוכה, כך שהחלמון פונה כלפי מטה. למילוי גבינה, מניחים את פרוסת הגבינה במקום הביצה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
  4. מוסיפים בעזרת מזלג או צ’ופסטיקס חופן של אטריות מעל הביצה ומקפלים את דף האורז כך שהוא עוטף את כל המילוי.
  5. מניחים בצלחת הגשה, מעטרים בשבבי אצות מיובשות ושומשום ומגישים. בתאבון!
דפי אורז עם נודלס וביצה1
כיסוני דפי אורז עם אטריות וביצה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות