כבדי עוף אסייתיים עם צ’יפס מתובל

השף משה שגב מפגיש בין מזרח ומערב ומכין מנה נפלאה של כבדים מוקפצים ברוטב אסיאתי המוגשים לצד צ'יפס פריך ומתובל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

רוטב

כבדים

אופן הכנה

  1. מנקים ושוטפים היטב את הכבדים. מייבשים בנייר סופג. קוצצים דק את הכוסברה, הפטרוזיליה והפלפל.
  2. מכינים את הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן ומבשלים כ-30 דקות, עד שמתקבל רוטב סמיך ומבריק. מערבבים מדי פעם. טועמים ומתקנים את התיבול: אם הרוטב לא מספיק מלוח, מוסיפים עוד קצת סויה, ואם הרוטב לא מספיק מתוק, מוסיפים עוד קצת סוכר.
  3. מכינים את הכבדים: מחממים את השמן במחבת על אש גבוהה. מוסיפים את הכבדים וצולים עד להשחמה. מוסיפים בהדרגה את הרוטב, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מכינים את הצ’יפס: מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הצ’יפס עד שהוא מוכן. מוציאים לנייר סופג. מערבבים את הצ’יפס המוכן עם עשבי התיבול, הפלפל והמלח.
  5. מגישים את הכבדים לצד הצ’יפס.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 865.3 קק״ל 2595.9 קק״ל
פחמימות 114.6 גרם 343.9 גרם
שומן 32.9 גרם 98.6 גרם
נתרן 3885.3 מ״ג 11655.8 מ״ג
חלבון 36.7 גרם 110.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 13.8 גרם
שומן רווי 6.5 גרם 19.5 גרם
כולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״ג
סידן 76.1 מ״ג 228.3 מ״ג
ברזל 17.1 מ״ג 51.3 מ״ג
אשלגן 1310.1 מ״ג 3930.2 מ״ג
אבץ 4.8 מ״ג 14.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody