כדורי אורז מטוגנים במילוי סלמון בניחוח אסייתי

מתכון משגע וקוצר מחמאות באווירת המטבח האסייתי. כדורי אורז מטוגנים במילוי סלמון מתובל ברטבים אסייתיים, כל ביס הוא הפתעה!
מתכון משגע וקוצר מחמאות באווירת המטבח האסייתי. כדורי אורז מטוגנים במילוי סלמון מתובל ברטבים אסייתיים, כל ביס הוא הפתעה!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    52
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.1 קק״ל 520.8 קק״ל
    פחמימות 3.2 גרם 32.1 גרם
    שומן 1.9 גרם 19.0 גרם
    נתרן 788.0 מ״ג 7880.3 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 50.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 10.5 מ״ג 104.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    52
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.1 קק״ל 520.8 קק״ל
    פחמימות 3.2 גרם 32.1 גרם
    שומן 1.9 גרם 19.0 גרם
    נתרן 788.0 מ״ג 7880.3 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 50.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 10.5 מ״ג 104.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז  

מילוי  


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: משרים את האורז בקערה גדולה עם מים למשך שעה, מסננים ושוטפים היטב עד שהמים יוצאים צלולים.
  2. מכניסים את האורז לסיר ומכסים במים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
  3.  מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל במשך כ-20 דקות עד לריכוך האורז.
  4. במקביל לבישול האורז ממיסים בקערה את הסוכר והמלח בחומץ האורז, אפשר לחמם מעט בכיריים כדי לזרז את התהליך.
  5. מכבים את סיר האורז, מוסיפים לסיר את החומץ עם הסוכר והמלח, מערבבים ומשאירים את הסיר מכוסה לנוח במשך 15 דקות.
  6. לאחר שהאורז מתקרר, קוצצים את הסלמון לקוביות מערבבים בקערה את כל המצרכים למילוי.
  7. לוקחים כדור של אורז, משטחים על כף היד וממלאים בכפית מן המילוי.
  8. סוגרים לכדור ומגלגלים יפה.
  9. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הכדורים עד הזהבה.
  10. מגישים חם לצד רוטב סויה מתובל.

    כדורי אורז מטוגנים2
    כדורי אורז מטוגנים במילוי סלמון. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי אורז מטוגנים במילוי סלמון בניחוח אסייתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Shimrit Madar

    באיזה שלב שמים את החומץ באורז?

      Avatar
      Foody Foody

      היי שמרית, סעיף 5 לאופן ההכנה תוקן וכעת מפורט בו בדיוק מתי להוסיף את החומץ.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות