כדורי מרציפן במרק מלון עם חלב שקדים

מחפשים קינוח קריר ומשגע ליום חם? הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים כדורי מרציפן במרק מלון עם חלב שקדים. קינוח שהוא גם פרווה, גם טבעוני וגם ללא גלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קולים בתנור בתבנית עם נייר אפייה שקדים עם מלח. מוציאים, מצננים מעט וקוצצים.
  3. חותכים את המלונים לקוביות ומכניסים לבלנדר. מוסיפים לדר, חלב קוקוס ודבש.
  4. מרסקים היטב למחית חלקה, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מסננים במסננת דקיקה.
  6. מסדרים בצלחות הגשה.
  7. יוצרים כדורים בגודל דובדבן קטן ובתוכם טומנים את השקדים המלוחים הקלויים. 
  8. מוסיפים קוביות קרח שהכנו מחלב השקדים, מוסיפים את כדורי המרציפן, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד. 

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 477.9 קק״ל 1911.7 קק״ל
פחמימות 54.9 גרם 219.6 גרם
שומן 20.1 גרם 80.4 גרם
נתרן 59.2 מ״ג 236.6 מ״ג
חלבון 6.1 גרם 24.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.6 גרם
שומן רווי 13.0 גרם 52.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 150.5 מ״ג 602.0 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״ג
אשלגן 1104.3 מ״ג 4417.3 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד