
כדורי פירה זהובים ממולאים גבינה נמסה!
כמה קטנים ואיזה סוד גדול יש בתוכם! כדורי פירה ממולאים קוביית גבינה פיקנטית וכשנוגסים נוצרים החוטים הארוכים, הנמסים והכי מגרים שיש
כמה קטנים ואיזה סוד גדול יש בתוכם! כדורי פירה ממולאים קוביית גבינה פיקנטית וכשנוגסים נוצרים החוטים הארוכים, הנמסים והכי מגרים שיש
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.9 קק״ל 5248.7 קק״לפחמימות 307.7 גרם 4308.3 גרםשומן 308.2 גרם 4315.4 גרםנתרן 364.1 מ״ג 5097.9 מ״גחלבון 306.7 גרם 4294.0 גרםסיבים תזונתיים 303.7 גרם 4252.1 גרםשומן רווי 306.3 גרם 4287.8 גרםכולסטרול 336.5 מ״ג 4711.3 מ״גסידן 360.0 מ״ג 5039.9 מ״גברזל 303.7 מ״ג 4252.1 מ״גאשלגן 322.0 מ״ג 4507.8 מ״גאבץ 303.9 מ״ג 4255.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות375
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.9 קק״ל 5248.7 קק״לפחמימות 307.7 גרם 4308.3 גרםשומן 308.2 גרם 4315.4 גרםנתרן 364.1 מ״ג 5097.9 מ״גחלבון 306.7 גרם 4294.0 גרםסיבים תזונתיים 303.7 גרם 4252.1 גרםשומן רווי 306.3 גרם 4287.8 גרםכולסטרול 336.5 מ״ג 4711.3 מ״גסידן 360.0 מ״ג 5039.9 מ״גברזל 303.7 מ״ג 4252.1 מ״גאשלגן 322.0 מ״ג 4507.8 מ״גאבץ 303.9 מ״ג 4255.1 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 375 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1 ביצה L
-
1 כפית אבקת אפייה
-
4 כפות קמח לבן
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
מילוי
-
15 קוביות גבינת צ’דר לבןאו גאודה
רוטב גבינות
-
30 גרם חמאה
-
1 כפית קמח לבן
-
1 גביע שמנת לבישול יטבתה 15%
-
100 גרם גבינת צ’דר לבןמגורדת
-
קורט מלח דק
-
קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות גסות.
- מבשלים את תפוחי האדמה בסיר ובו מים רותחים ומלח, עד לריכוך.
- כשתפוחי האדמה מתרככים מועכים אותם בעזרת ממחה למחית אחידה ומקררים.
- לאחר שהפירה התקרר מוסיפים את הביצה, אבקת האפייה והקמח, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים הכל יחד לכדי בצק.
- מכדררים מהבצק כדורים קטנים ומטמיעים בכל כדור קוביית גבינת צ’דר/גאודה.
- מסדרים את כדורי תפוחי האדמה בתבנית עגולה ואופים בתנור אובן נינג׳ה על מצב טיגון באוויר חם, עד שהכדורים מזהיבים.
- מכינים את רוטב הגבינות: ממיסים בסיר את החמאה עם כפית קמח והשמנת לבישול.
- מבשלים יחד למשך 5 דקות ומוסיפים את גבינת הצ’דר המגורדת, מלח ואגוז מוסקט.
- מערבבים הכל יחד עד שהגבינה נמסה ונוצר רוטב חלק.
- מזלפים את הרוטב על כדורי הפירה ומגישים.

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות גסות.
- מבשלים את תפוחי האדמה בסיר ובו מים רותחים ומלח, עד לריכוך.
- כשתפוחי האדמה מתרככים מועכים אותם בעזרת ממחה למחית אחידה ומקררים.
- לאחר שהפירה התקרר מוסיפים את הביצה, אבקת האפייה והקמח, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים הכל יחד לכדי בצק.
- מכדררים מהבצק כדורים קטנים ומטמיעים בכל כדור קוביית גבינת צ’דר/גאודה.
- מסדרים את כדורי תפוחי האדמה בתבנית עגולה ואופים בתנור אובן נינג׳ה על מצב טיגון באוויר חם, עד שהכדורים מזהיבים.
- מכינים את רוטב הגבינות: ממיסים בסיר את החמאה עם כפית קמח והשמנת לבישול.
- מבשלים יחד למשך 5 דקות ומוסיפים את גבינת הצ’דר המגורדת, מלח ואגוז מוסקט.
- מערבבים הכל יחד עד שהגבינה נמסה ונוצר רוטב חלק.
- מזלפים את הרוטב על כדורי הפירה ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מחפשים מתכונים מהירים וטעימים? מצאתם!

הכנתם את המתכון?
כן