רקע סימנס

כדורי פירה תפוחי אדמה וגבינה נחטפים!

כדורים פירה וגבינה מתפצחים כתוספת לארוחה, לנשנוש או לאירוח או סתם לפינוק מול הטלוויזיה. אפשר גם להכין את המלית מראש, לשמור במקרר ולטגן כשהאורחים בדרך
כדורים פירה וגבינה מתפצחים כתוספת לארוחה, לנשנוש או לאירוח או סתם לפינוק מול הטלוויזיה. אפשר גם להכין את המלית מראש, לשמור במקרר ולטגן כשהאורחים בדרך
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.2 קק״ל 1954.9 קק״ל
    פחמימות 10.3 גרם 258.6 גרם
    שומן 2.8 גרם 70.5 גרם
    נתרן 139.2 מ״ג 3479.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 84.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 32.7 גרם
    כולסטרול 44.7 מ״ג 1117.9 מ״ג
    סידן 28.4 מ״ג 709.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 37.3 מ״ג 932.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.2 קק״ל 1954.9 קק״ל
    פחמימות 10.3 גרם 258.6 גרם
    שומן 2.8 גרם 70.5 גרם
    נתרן 139.2 מ״ג 3479.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 84.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 32.7 גרם
    כולסטרול 44.7 מ״ג 1117.9 מ״ג
    סידן 28.4 מ״ג 709.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 37.3 מ״ג 932.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור

יושבים בבית ותוהים מה בא לכם עכשיו? יש לנו רעיון מושלם, אתם תודו לנו על זה!

כדורי פירה תפוחי אדמה עם גבינה, כל כדור זהב, כל כדור מלמיליאן (או אייל ברקוביץ’). אתם רק צריכים פירה תפוחי אדמה, אפילו שאריות, גבינה מגוררת, וגם פה ניתן להשתמש בזנבות של גבינות. עוד כמה מצרכים, כמה דקות עבודה ויש לכם להיט בבית!

אולי כדורגל משחקים 90 דקות, אבל המתכון הזה יקח לכם הרבה הרבה פחות!

כל מה שאתם צריכים בשביל כדורי פירה וגבינה
כל מה שאתם צריכים בשביל כדורי פירה וגבינה
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

למלית

לטיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: מבשלים בסיר על הכיריים את תפוחי האדמה עד ריכוך. מסננים מהמים ומועכים למחית כמה שיותר חלקה.
  2. מוסיפים לתפוחי האדמה את החמאה, החלב, המלח,הפלפל, החלמונים והמוצרלה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. יוצרים מתערובת תפוחי האדמה כדורים בקוטר של כ-2.5 ס”מ.
  4. מטגנים את הקרוקטים: בסיר מחממים את השמן על הכיריים. טובלים את הקרוקטים בקמח, אחר כך בביצה ולבסוף בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד הזהבה.
  5. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.
  6. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות. אופים עד הזהבה.

    קרוקטים-של-תפוחי-אדמה-ומוצרלה-2
    כדורי פירה וגבינה - אחלה נשנוש שבעולם!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי פירה תפוחי אדמה וגבינה נחטפים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    חגית

    זה יצא לי טוב בתנור?ואם כן על כמה מעלות וכמה זמן?

      Avatar
      Foody Foody

      180 מעלות בערך 25 דקות. יצא פחות קריספי מבטיגון

    Avatar
    מירב

    אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להמיר במחמאה, מזולה, או שמן. על כל 100 גרם חמאה, 85 גרם שמן. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות