כיפה מגלידה בשלושה טעמים

מתגעגעים לקיץ? קרין גורן ועידן שחר מכינים לכם קינוח של כיפה מגלידה בשלושה טעמים מתוקים במיוחד בכמה צעדים פשוטים להכנה, חלום של קינוח!
מתגעגעים לקיץ? קרין גורן ועידן שחר מכינים לכם קינוח של כיפה מגלידה בשלושה טעמים מתוקים במיוחד בכמה צעדים פשוטים להכנה, חלום של קינוח!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    9110
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9110.0 קק״ל 9110.0 קק״ל
    פחמימות 563.8 גרם 563.8 גרם
    שומן 640.2 גרם 640.2 גרם
    נתרן 1562.4 מ״ג 1562.4 מ״ג
    חלבון 93.1 גרם 93.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.9 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 348.3 גרם 348.3 גרם
    כולסטרול 1312.4 מ״ג 1312.4 מ״ג
    סידן 1600.2 מ״ג 1600.2 מ״ג
    ברזל 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 2831.7 מ״ג 2831.7 מ״ג
    אבץ 13.1 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    9110
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9110.0 קק״ל 9110.0 קק״ל
    פחמימות 563.8 גרם 563.8 גרם
    שומן 640.2 גרם 640.2 גרם
    נתרן 1562.4 מ״ג 1562.4 מ״ג
    חלבון 93.1 גרם 93.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.9 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 348.3 גרם 348.3 גרם
    כולסטרול 1312.4 מ״ג 1312.4 מ״ג
    סידן 1600.2 מ״ג 1600.2 מ״ג
    ברזל 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 2831.7 מ״ג 2831.7 מ״ג
    אבץ 13.1 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כיפת הגלידה

ציפוי קריספי

עוגייה

קצפת

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיה: בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה, הסוכר, אבקת השקדים, הפרלינה, הביצה, מחית הוניל, המלח והקמח לבצק. מקררים כמה דקות במקרר.
  2. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומקפיאים.
  3. מחממים תנור לטמפ’ של 150 מעלות.
  4. קורצים עיגולים מהבצק הקפוא ואופים 15-20 דקות בתנור.
  5. מכינים את כיפת הגלידה: מקציפים במיקסר את השמנת לקצף רך, מוסיפים את החלב המרוכז והפרלינה ומקציפים עוד דקה. מעבירים לשק זילוף וממלאים בתבנית סיליקון שקעים חצי כדור (או בכודות חד פעמיות עד 3/4 גובה). מכניסים למקפיא.
  6. מכינים את הציפוי הקריספי לגלידה: ממיסים במיקרו בפולסים את השוקולד וחמאת הקקאו. מוסיפים את אגוזי הלוז.
  7. נועצים קיסם בתחתית הכיפה הקפואה וטובלים את כיפת הגלידה הקפואה כולה בציפוי השוקולד. ממתינים כמה שניות וטובלים שוב. מניחים על גבי נייר אפייה. מוציאים את הקיסם.
  8. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה.
  9. מרכיבים את המנה: מניחים את כיפות הגלידה הקפואות הטבולות בציפוי על צלחת באופן שהחלק הקמור של הכיפה פונה מטה והתחתית הישרה למעלה. מזלפים נגיעה של קצפת על החלק השטוח של הכיפה ומניחים עליה את העוגיה, מזלפים קצפת בנדיבות על העוגייה ומקשטים במה שרוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כיפה מגלידה בשלושה טעמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, זה תלוי בתבנית שיש לך ובגודל השקעים. בתבנית סטנדרטית יש 12 שקעים. אפשר להכין את המתכון גם בתבנית אחת גדולה בצורת קערה. בהצלחה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות