כיפיים וקלילים: שיפודי גלילי דפי אורז עם סלט טונה מהמם וירקות טריים
לא צריך להדליק את המנגל! שיפודי רולים צבעוניים של דפי אורז רכים ממולאים בסלט טונה מתקתק וירקות טריים וקריספיים
לא צריך להדליק את המנגל! שיפודי רולים צבעוניים של דפי אורז רכים ממולאים בסלט טונה מתקתק וירקות טריים וקריספיים
- נעמה רן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.8 קק״ל 311.4 קק״לפחמימות 3.9 גרם 15.5 גרםשומן 5.3 גרם 21.1 גרםנתרן 161.9 מ״ג 647.6 מ״גחלבון 0.6 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״גסידן 4.2 מ״ג 16.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 77.3 מ״ג 309.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-27 דק׳
-
קלוריות78
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.8 קק״ל 311.4 קק״לפחמימות 3.9 גרם 15.5 גרםשומן 5.3 גרם 21.1 גרםנתרן 161.9 מ״ג 647.6 מ״גחלבון 0.6 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״גסידן 4.2 מ״ג 16.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 77.3 מ״ג 309.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
במנה כל כך מיוחדת לא נתקלתם הרבה זמן! מתאימה כארוחת ערב, ארוחת צהריים, מנה ראשונה ועוד! מוזמנים להנות ממתכון של שיפודי רולים של דפי אורז עמוסים בסלט טונה מתובל לשלמות וירקות טריים ועגבניות שרי מתוקות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-27 דק׳ | קלוריות 78 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט טונה
-
2 קופסאות שימורים טונה בשמןאו טונה במים, מסוננת
-
2 כפות מיונז
-
1 כף רוטב טריאקימזרח מערב
-
1/2 יחידה פלפל אדוםקצוץ דק דק
דפי אורז וירקות
-
4 יחידות דפי אורזמזרח מערב
-
1 יחידה מלפפון ירוקחתוך לרצועות
-
1 יחידה פלפל אדוםאו צהוב, חתוך לרצועות
-
1 יחידה גזרחתוך לגפרורים
-
8 עלי חסה מסולסלתללא החלק המרכזי הקשה
הגשה
-
8 יחידות עגבניות שרי
אופן הכנה
- מכינים את סלט הטונה: שמים בקערה את הטונה ומפוררים במזלג. מוסיפים את הפלפל האדום, המיונז והטריאקי ומערבבים.
- מכינים את דפי האורז: ממלאים קערה גדולה במים ופורשים מגבת נקייה על משטח העבודה. טובלים דף אורז במים למשך חצי דקה עד שהוא מתרכך קצת ומניחים על המגבת. שמים לאורך הדף 2 עלי חסה, עליהם מורחים 2 כפות גדושות של סלט הטונה ועליו מניחים רצועות של ירקות: מלפפון, פלפל וגזר.
- מגלגלים באופן מהודק לגליל וחוזרים על הפעולות עם יתר דפי האורז והמילוי. מכסים ושמים במקר לשעה.
- פורסים את גלילי דפי האורז לפרוסות בעובי 3 ס”מ, ואם רוצים משחילים על שיפודים כשבין הפרוסות עגבניית שרי.
אופן הכנה
- מכינים את סלט הטונה: שמים בקערה את הטונה ומפוררים במזלג. מוסיפים את הפלפל האדום, המיונז והטריאקי ומערבבים.
- מכינים את דפי האורז: ממלאים קערה גדולה במים ופורשים מגבת נקייה על משטח העבודה. טובלים דף אורז במים למשך חצי דקה עד שהוא מתרכך קצת ומניחים על המגבת. שמים לאורך הדף 2 עלי חסה, עליהם מורחים 2 כפות גדושות של סלט הטונה ועליו מניחים רצועות של ירקות: מלפפון, פלפל וגזר.
- מגלגלים באופן מהודק לגליל וחוזרים על הפעולות עם יתר דפי האורז והמילוי. מכסים ושמים במקר לשעה.
- פורסים את גלילי דפי האורז לפרוסות בעובי 3 ס”מ, ואם רוצים משחילים על שיפודים כשבין הפרוסות עגבניית שרי.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן