כמו במסעדות: כנפיים ברוטב צ’ילי מתוק ופוטטוס קריספיים

כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק וחריף, לצד פוטטוס קריספיים אפויים בתנור. להכין בבית ולהרגיש במסעדה. מנה שלא תפסיקו להכין
כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק וחריף, לצד פוטטוס קריספיים אפויים בתנור. להכין בבית ולהרגיש במסעדה. מנה שלא תפסיקו להכין
  • גיא שוקרון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.4 קק״ל 1222.7 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 242.6 גרם
    סוכר 2.8 גרם 45.6 גרם
    שומן 0.7 גרם 11.1 גרם
    נתרן 162.4 מ״ג 2597.8 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 24.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 1.3 מ״ג 21.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.4 קק״ל 1222.7 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 242.6 גרם
    סוכר 2.8 גרם 45.6 גרם
    שומן 0.7 גרם 11.1 גרם
    נתרן 162.4 מ״ג 2597.8 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 24.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 1.3 מ״ג 21.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
גיא שוקרון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הכנפיים: מייבשים את הכנפיים החצויות על מגבת נייר.
  2. צולים את הכנפיים על פלאנצ’ה או על מנגל 5 דקות מכל צד. בגלל שהכנפיים לא מטוגנות רצוי לצלות אותן טוב מאוד כדי שיהיו מוכנות.
  3. בעודן רותחות מערבבים יחד עם הרטבים. אפשר כמובן יותר חריף או יותר מתוק בעזרת משחק עם הצ׳ילי מתוק או חריף.
  4. מכינים את הפוטטוס: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות במצב טורבו.
  5. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים לאורך.
  6. מערבבים את תפוחי אדמה עם הרטבים והתבלינים, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה, ואופים 25-30 דקות עד שהתפוח אדמה צרוב טוב וקריספי.
  7. מגישים חם.

    כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק וחריף עם פוטטוס קריספיים
    כנפיים ברוטב צ’ילי מתוק וחריף עם פוטטוס קריספיים. צילום: גיא שוקרון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות