כמו בסין – אטריות ברוטב סויה ונבטים של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין מנה מקסימה בניחוח אסיאתי: אטריות ברוטב סויה ונבטים. מנה פיקנטית וטעימה שתהיה תוספת מושלמת לצד עוף או דג
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות בהרבה מים עד שהן כמעט עשויות.
  2. בזמן הבישול שמים את השמן בווק ומטגנים בו שום, ג’ינג’ר וצ’ילי כשתי דקות.
  3. מוסיפים את הבצל ומטגנים כשלוש דקות, מוסיפים את הנבטים מערבבים, יוצקים סויה וסוכר ומערבבים דקה.
  4. מוסיפים את האטריות, מערבבים יחד ורק לבסוף את עלי הכוסברה.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 542.9 קק״ל 2171.6 קק״ל
פחמימות 95.7 גרם 382.9 גרם
שומן 8.0 גרם 32.1 גרם
נתרן 62.8 מ״ג 251.2 מ״ג
חלבון 3.9 גרם 15.7 גרם
סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 3.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 62.4 מ״ג 249.6 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
אשלגן 179.7 מ״ג 719.0 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody