כנאפה אטריות אורז ללא גלוטן

אוהבים כנאפה אבל נמנעים מגלוטן? קבלו מתכון מקורי וטעים במיוחד של כנאפה אטריות אורז בלי טיפת קמח. ממלאים בגבינות שאוהבים ונהנים מקינוח מתוק
אוהבים כנאפה אבל נמנעים מגלוטן? קבלו מתכון מקורי וטעים במיוחד של כנאפה אטריות אורז בלי טיפת קמח. ממלאים בגבינות שאוהבים ונהנים מקינוח מתוק
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    704
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 703.8 קק״ל 4222.5 קק״ל
    פחמימות 96.6 גרם 579.8 גרם
    שומן 27.1 גרם 162.9 גרם
    נתרן 407.3 מ״ג 2444.0 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 15.6 גרם 93.7 גרם
    כולסטרול 66.7 מ״ג 400.0 מ״ג
    סידן 369.9 מ״ג 2219.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 183.9 מ״ג 1103.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    704
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 703.8 קק״ל 4222.5 קק״ל
    פחמימות 96.6 גרם 579.8 גרם
    שומן 27.1 גרם 162.9 גרם
    נתרן 407.3 מ״ג 2444.0 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 15.6 גרם 93.7 גרם
    כולסטרול 66.7 מ״ג 400.0 מ״ג
    סידן 369.9 מ״ג 2219.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 183.9 מ״ג 1103.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ

כנאפה


אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מערבבים בסיר קטן את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות. אם רוצים, מוסיפים את מי הוורדים ומערבבים. משאירים בצד.
  2. מכינים את הכנאפה: חולטים את האטריות במים רותחים לכמה שניות ומסננים מיד. מנקזים היטב את המים.
  3. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  4. מחזירים את האטריות לקערה, יוצקים מעל את החמאה, מוסיפים את אבקת הסוכר, ובעזרת ידיים מערבבים היטב כדי שכל האטריות יהיו מכוסות בחמאה מכל הצדדים.
  5. מפוררים ומערבבים יחד את שני סוגי הגבינות.

    מפזרים את שני סוגי הגבינות. צילום: אפיק גבאי
    מפזרים את שני סוגי הגבינות. צילום: אפיק גבאי

  6. מחממים מחבת גדולה (24-26 ס”מ), מפזרים חצי מכמות האטריות ומהדקים היטב לתחתית. מטגנים על להבה נמוכה כ-5 דקות, עד להופעת סימני הזהבה.

    מהדקים היטב לתחתית. צילום: אפיק גבאי
    מהדקים היטב לתחתית. צילום: אפיק גבאי

  7. מפזרים מעל התחתית את הגבינה באופן אחיד. משאירים כ-0.5 ס”מ שוליים נקיים.
  8. מפזרים מעל את החצי הנותר של האטריות ומהדקים.
  9. ממשיכים לטגן עוד כ-4 דקות, עד שהתחתית משחימה יפה.
  10. הופכים את הכנאפה על צלחת רחבה, מחזירים למחבת ומטגנים עד להזהבה גם בצד השני.
  11. יוצקים מעל את סירופ הסוכר, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.

 

הפקה מסחרית לחברת מזרח מערב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנאפה אטריות אורז ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבת!

    Avatar
    חן

    במה אפשר להחליף את הגבינת עיזים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להמיר את גבינת העיזים בגבינה יבשה לא מאד מלוחה (כנען, טוב טעם, צפתית) ואם רוצם שהגבינה תמתח אפשר גם לערבב עם קצת מוצרלה מגוררת. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות