< רקע נינג'ה

כנאפה ביתית מהאגדות: המדריך להכנת כנאפה מושלמת

איך להכין כנאפה ביתית מושלמת? קבלו מתכון עם טריק שיהפוך את הכנאפה שלכם לאפויה בדיוק במידה הנכונה בלי מקום לטעויות
איך להכין כנאפה ביתית מושלמת? קבלו מתכון עם טריק שיהפוך את הכנאפה שלכם לאפויה בדיוק במידה הנכונה בלי מקום לטעויות
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3715
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3714.5 קק״ל 3714.5 קק״ל
    פחמימות 335.5 גרם 335.5 גרם
    שומן 218.4 גרם 218.4 גרם
    נתרן 2723.5 מ״ג 2723.5 מ״ג
    חלבון 109.4 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 140.4 גרם 140.4 גרם
    כולסטרול 577.0 מ״ג 577.0 מ״ג
    סידן 2340.4 מ״ג 2340.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 721.3 מ״ג 721.3 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    3715
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3714.5 קק״ל 3714.5 קק״ל
    פחמימות 335.5 גרם 335.5 גרם
    שומן 218.4 גרם 218.4 גרם
    נתרן 2723.5 מ״ג 2723.5 מ״ג
    חלבון 109.4 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 140.4 גרם 140.4 גרם
    כולסטרול 577.0 מ״ג 577.0 מ״ג
    סידן 2340.4 מ״ג 2340.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 721.3 מ״ג 721.3 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


איטריות

סירופ

מלית


אופן הכנה

  1. מרתיחים את הסוכר והמים בקלחת ומבשלים במשך כ-4 דקות. 
  2. מכינים את האטריות: שוברים את אטריות הקדאיף בעדינות בתוך קערה (אם הן יבשות ולא קפואות, הן כבר מגיעות מוכנות) ושופכים עליהן את החמאה המומסת. מערבבים בעזרת הידיים כדי שהחמאה תגיע לכל האטריות. 
  3. מניחים חצי כמות משערות הקדאיף בתבנית עגולה בקוטר 20 שמתאימה לנינג’ה ומהדקים היטב לתחתית ולשוליים.

    כנאפה ביתית 10
    מעבירים את שערות הקדאיף לתבנית עגולה. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  4. מרכיבים את הכנאפה: מערבבים בקערה את הריקוטה וגבינת העיזים ומניחים פיסות מהתערובת על האטריות שבתבנית. משטחים ומיישרים כך שהגבינה תכסה את כל האטריות. מפזרים מעל את גבינת המוצרלה המגוררת. מניחים מעל שכבת הגבינה את האטריות שנותרו ומהדקים.

    כנאפה ביתית 12
    מפזרים את תערובת הגבינה. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  5. בוחרים בתוכנית GRILL, בחום של 190 מעלות ובזמן של 20 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.

    כנאפה ביתית 11
    מכניסים את התבנית למכשיר הנינג’ה גריל. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  6. מוציאים כשהאטריות זהובות. יוצקים את הסירופ, מפזרים את הפיסטוק ומגישים מיד.

    כנאפה ביתית 1
    כנאפה מהאגדות! סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • הכנאפה היא טרנד לוהט עכשיו, ואם אתם באמת רוצים להרשים את האורחים שלכם, הכינו להם אחת כזו כקינוח. בניגוד לכנאפה במחבת, שצריך להפוך, רגע מלחיץ ביותר בשביל כל טבח, גם מנוסה, כשאופים כנאפה בנינג'ה גריל, החום האחיד אופה את כולה בשני הצדדים ולא נדרשת להטוטנות. כך הופך הקינוח הזה לקל מאוד בעצם, אבל ההתרגשות בשולחן היא עדיין בשיאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנאפה ביתית מהאגדות: המדריך להכנת כנאפה מושלמת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בסעיף 5 לאופן ההכנה כתוב בחום של 190 מעלות.

    Avatar
    לימור בן שימול

    האם ניתן להכין לשמור במקרר יום לפני ההגשה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אך לפני ההגשה יש לחמם בתנור כדי שהכנאפה תהיה קריספית.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות