כנאפה – מאפה מתוק של שערות קדאיף במילוי גבינה

עכשיו כבר לא צריך לקנות בשוק - אפשר להכין כנאפה לגמרי לבד בבית! שי-לי ליפא עם מתכון מתוק במיוחד למאפה פריך משערות קדאיף במילוי גבינה נמסה
עכשיו כבר לא צריך לקנות בשוק - אפשר להכין כנאפה לגמרי לבד בבית! שי-לי ליפא עם מתכון מתוק במיוחד למאפה פריך משערות קדאיף במילוי גבינה נמסה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    917
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 917.4 קק״ל 3669.6 קק״ל
    פחמימות 127.3 גרם 509.2 גרם
    שומן 38.7 גרם 154.7 גרם
    נתרן 316.7 מ״ג 1266.8 מ״ג
    חלבון 14.2 גרם 56.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 21.7 גרם 86.7 גרם
    כולסטרול 90.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 496.6 מ״ג 1986.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 305.5 מ״ג 1222.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    917
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 917.4 קק״ל 3669.6 קק״ל
    פחמימות 127.3 גרם 509.2 גרם
    שומן 38.7 גרם 154.7 גרם
    נתרן 316.7 מ״ג 1266.8 מ״ג
    חלבון 14.2 גרם 56.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 21.7 גרם 86.7 גרם
    כולסטרול 90.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 496.6 מ״ג 1986.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 305.5 מ״ג 1222.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
שי-לי ליפא
X

24 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

סירופ


אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מחממים מים וסוכר בסיר קטן תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות עד שהסירופ צלול ומעט סמיך. מסירים מהאש, מוסיפים מי ורדים ומערבבים. מצננים היטב.
  2. מכינים את המלית: מערבבים ריקוטה בקערה כדי לאוורר אותה וכדי שתהיה נוחה למריחה.
  3. מכינים את הכנאפה: ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  4. מפרידים את אטריות הקדאיף ושמים בקערה. מוסיפים חמאה ואבקת סוכר ומערבבים היטב עד שכל האטריות מבריקות.
  5. משטחים מחצית מתערובת האטריות במחבת, מורחים מעל את המלית ומכסים בשאר האטריות. מחממים על להבה נמוכה-בינונית 10-8 דקות עד שהאטריות זהובות.
  6. מכסים את המחבת בצלחת גדולה והופכים עליה את הכנאפה. מחזירים את הכנאפה למחבת כשצידה הלא מטוגן כלפי מטה ומטגנים עוד 4-3 דקות עד שהכנאפה זהובה. מסירים מהאש והופכים על צלחת יפה.
  7. יוצקים את הסירופ הקר על הכנאפה החמה, משהים 5 דקות ומגישים. אפשר לפזר מעט פיסטוקים קצוצים לפני ההגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנאפה – מאפה מתוק של שערות קדאיף במילוי גבינה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Asya Drayblat
    Avatar
    jenny salomon

    מושלם! מושלם! מושלם!

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ריקי אל

    לכנפה של שי לי מעט מאוד גבינה ריקוטה לדעתי אפשר להוסיף גבינת מסקרפונה עם כף סוכר

    Avatar
    מערכת Foody

    את מושלמת! איזו תמונה מהממת!!!

    Avatar
    אוריאלה שם טוב

    איזו תבנית מתאימה לכמות ?

    Avatar
    מערכת Foody

    היי אריאלה. לא מדובר כאן בתבנית אלא במחבת, ומחבת סטנדרטית של 24 ס”מ תעשה את העבודה מצוין.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות