כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי

הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים את הבצל הירוק.
  2. שמים את כל הרכיבים בקערה גדולה ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את הכנפיים לתבנית בשכבה אחת ויוצקים מעל את שאריות הרוטב.
  4. אופים כ-45 דקות עד להזהבה. באמצע האפייה הופכים את הכנפיים לצידן השני.
  5. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 999.3 קק״ל 3997.3 קק״ל
פחמימות 47.1 גרם 188.6 גרם
שומן 57.3 גרם 229.2 גרם
נתרן 3220.1 מ״ג 12880.5 מ״ג
חלבון 77.7 גרם 310.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרם
שומן רווי 17.1 גרם 68.4 גרם
כולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״ג
סידן 167.6 מ״ג 670.5 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
אשלגן 1209.5 מ״ג 4838.0 מ״ג
אבץ 7.5 מ״ג 29.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    אריה כרמי

    להחליף המייפל בדבש . המייפל מאוד דומיננטי ומקלקל לוותר על הקינמון ממש לא שייך

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody