
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
כנפיים בסויה ודבש
-
1 ק"ג כנפי עוףנקיות וחצויות ל - 2
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
120
מ"ל או 1/2 כוס רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כוס דבש
-
1 כף מיץ לימון
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורר דק
-
2 כפות כוסברהעלים קצוצים דק
-
1 כפית קורנפלורמהולה ב - 1 כף מים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל ואופים כ-25 דקות, עד שהן כמעט מוכנות. הופכים באמצע לצד השני.
- מחממים מחבת רחבה. מוסיפים את הסויה, רוטב צ’ילי, דבש, לימון, שום, ג’ינג’ר וכוסברה. מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מערבבים ומביאים להסמכה.
- מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים תוך ערבוב עד שהרוטב מצטמצם, והכנפיים מתכסות מכל הצדדים בזיגוג מבריק.
- מפזרים את השומשום ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
680.6
קק״ל
2722.4
קק״ל
פחמימות
43.9
גרם
175.8
גרם
שומן
36.9
גרם
147.4
גרם
נתרן
3088.5
מ״ג
12353.9
מ״ג
חלבון
47.6
גרם
190.5
גרם
סיבים תזונתיים
1.4
גרם
5.6
גרם
שומן רווי
10.6
גרם
42.4
גרם
כולסטרול
277.5
מ״ג
1110.0
מ״ג
סידן
102.2
מ״ג
409.0
מ״ג
ברזל
2.9
מ״ג
11.5
מ״ג
אשלגן
695.7
מ״ג
2782.9
מ״ג
אבץ
3.7
מ״ג
14.7
מ״ג
תגובות (0)