כנפיים בסויה ודבש

כתוספת או כמנה עיקרית, אף פעם לא נמאס: כנפיים ברוטב סויה ודבש. אופים את הכנפיים בתנור ומצרפים לרוטב סמיך ומבריק שמכינים בזריזות במחבת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

כנפיים בסויה ודבש

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל ואופים כ-25 דקות, עד שהן כמעט מוכנות. הופכים באמצע לצד השני.
  3. מחממים מחבת רחבה. מוסיפים את הסויה, רוטב צ’ילי, דבש, לימון, שום, ג’ינג’ר וכוסברה. מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  4. מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מערבבים ומביאים להסמכה.
  5. מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים תוך ערבוב עד שהרוטב מצטמצם, והכנפיים מתכסות מכל הצדדים בזיגוג מבריק.
  6. מפזרים את השומשום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 680.6 קק״ל 2722.4 קק״ל
פחמימות 43.9 גרם 175.8 גרם
שומן 36.9 גרם 147.4 גרם
נתרן 3088.5 מ״ג 12353.9 מ״ג
חלבון 47.6 גרם 190.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 10.6 גרם 42.4 גרם
כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
סידן 102.2 מ״ג 409.0 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 11.5 מ״ג
אשלגן 695.7 מ״ג 2782.9 מ״ג
אבץ 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody