כנפיים בסויה ודבש
כתוספת או כמנה עיקרית, אף פעם לא נמאס: כנפיים ברוטב סויה ודבש. אופים את הכנפיים בתנור ומצרפים לרוטב סמיך ומבריק שמכינים בזריזות במחבת
כתוספת או כמנה עיקרית, אף פעם לא נמאס: כנפיים ברוטב סויה ודבש. אופים את הכנפיים בתנור ומצרפים לרוטב סמיך ומבריק שמכינים בזריזות במחבת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 693.2 קק״ל 2772.8 קק״לפחמימות 44.8 גרם 179.0 גרםשומן 38.3 גרם 153.3 גרםנתרן 1660.6 מ״ג 6642.4 מ״גחלבון 48.0 גרם 192.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.0 גרםשומן רווי 10.8 גרם 43.3 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 52.1 מ״ג 208.5 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 673.2 מ״ג 2692.8 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות693
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 693.2 קק״ל 2772.8 קק״לפחמימות 44.8 גרם 179.0 גרםשומן 38.3 גרם 153.3 גרםנתרן 1660.6 מ״ג 6642.4 מ״גחלבון 48.0 גרם 192.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.0 גרםשומן רווי 10.8 גרם 43.3 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 52.1 מ״ג 208.5 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 673.2 מ״ג 2692.8 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 15.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 693 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים בסויה ודבש
-
1 ק"ג כנפי עוףנקיות וחצויות ל - 2
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
120מ"ל או 1/2 כוס רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כוס דבש
-
1 כף מיץ לימון
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורר דק
-
2 כפות כוסברהעלים קצוצים דק
-
1 כפית קורנפלורמהולה ב - 1 כף מים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל ואופים כ-25 דקות, עד שהן כמעט מוכנות. הופכים באמצע לצד השני.
- מחממים מחבת רחבה. מוסיפים את הסויה, רוטב צ’ילי, דבש, לימון, שום, ג’ינג’ר וכוסברה. מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מערבבים ומביאים להסמכה.
- מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים תוך ערבוב עד שהרוטב מצטמצם, והכנפיים מתכסות מכל הצדדים בזיגוג מבריק.
- מפזרים את השומשום ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל ואופים כ-25 דקות, עד שהן כמעט מוכנות. הופכים באמצע לצד השני.
- מחממים מחבת רחבה. מוסיפים את הסויה, רוטב צ’ילי, דבש, לימון, שום, ג’ינג’ר וכוסברה. מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מערבבים ומביאים להסמכה.
- מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים תוך ערבוב עד שהרוטב מצטמצם, והכנפיים מתכסות מכל הצדדים בזיגוג מבריק.
- מפזרים את השומשום ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
דירגתי בטעות. בטוחה שהמנה טעימה מאוד!