כנפיים ברוטב צ’ילי חריף

שי-לי ליפא מציגה לכם מתכון קליל להכנה של כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק-חריף אפויות בתנור, כל כך טעים שלא תוכלו להפסיק ללקק את האצבעות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. שוטפים את כנפי העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  2. מערבבים היטב את חומרי הרוטב בקערה, עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים.
  3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ורצוי ללילה.
  4. מוציאים את הכנפיים מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. מסדרים את הכנפיים בתבנית בשכבה אחת ויוצקים מעל את שארית הרוטב מהקערה.
  7. אופים חצי שעה, הופכים ואופים עוד כחצי שעה, עד שהכנפיים שחומות ומוכנות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 565.5 קק״ל 2827.7 קק״ל
פחמימות 11.5 גרם 57.6 גרם
שומן 35.1 גרם 175.6 גרם
נתרן 1108.8 מ״ג 5543.8 מ״ג
חלבון 47.2 גרם 235.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
שומן רווי 10.9 גרם 54.5 גרם
כולסטרול 294.8 מ״ג 1474.1 מ״ג
סידן 43.0 מ״ג 214.8 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 570.4 מ״ג 2852.1 מ״ג
אבץ 3.3 מ״ג 16.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody