כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסילאן

כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסויה: המנה העיקרית האהובה על כל בני המשפחה, גם על גדולים וגם על קטנים. בגרסה טעימה, קלה ופשוטה להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

כנפיים

זיגוג

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את הקמח והמלח, טובלים את הכנפיים ומסדרים על גבי התבנית.
  3. אופים כ-45 דקות, הופכים צד בכל 15 דקות.
  4. מכינים את הזיגוג: שמים את כל המרכיבים במחבת עמוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הכנפיים האפויות למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות, עד שהן מזוגגות מכל הצדדים.
  6. מפזרים מעל את השומשום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 418.3 קק״ל 1673.3 קק״ל
פחמימות 31.3 גרם 125.1 גרם
שומן 20.7 גרם 82.9 גרם
נתרן 1464.5 מ״ג 5858.1 מ״ג
חלבון 24.8 גרם 99.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 7.0 גרם
שומן רווי 5.6 גרם 22.5 גרם
כולסטרול 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
סידן 81.3 מ״ג 325.1 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 6.8 מ״ג
אשלגן 438.7 מ״ג 1754.7 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    חיסלנו!!!

תגובות (3)

    Avatar
    גלית טלקר

    בכותרת כתוב חרדל וסויה אך במרכיבים חרדל וסילאן ללא הסויה

      Avatar
      Foody Foody

      שלום, תודה על הערתך. זו אכן טעות. אין סויה במתכון. רק רוטב צ’ילי מתוק, חרדל גרגרים וסילאן.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody