כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסילאן

כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסויה: המנה העיקרית האהובה על כל בני המשפחה, גם על גדולים וגם על קטנים. בגרסה טעימה, קלה ופשוטה להכנה
כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסויה: המנה העיקרית האהובה על כל בני המשפחה, גם על גדולים וגם על קטנים. בגרסה טעימה, קלה ופשוטה להכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    415
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.9 קק״ל 1659.6 קק״ל
    פחמימות 31.3 גרם 125.4 גרם
    שומן 20.8 גרם 83.0 גרם
    נתרן 1465.7 מ״ג 5862.7 מ״ג
    חלבון 24.8 גרם 99.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרם
    כולסטרול 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 139.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 434.0 מ״ג 1736.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    415
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.9 קק״ל 1659.6 קק״ל
    פחמימות 31.3 גרם 125.4 גרם
    שומן 20.8 גרם 83.0 גרם
    נתרן 1465.7 מ״ג 5862.7 מ״ג
    חלבון 24.8 גרם 99.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרם
    כולסטרול 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 139.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 434.0 מ״ג 1736.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים

זיגוג

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את הקמח והמלח, טובלים את הכנפיים ומסדרים על גבי התבנית.
  3. אופים כ-45 דקות, הופכים צד בכל 15 דקות.
  4. מכינים את הזיגוג: שמים את כל המרכיבים במחבת עמוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הכנפיים האפויות למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות, עד שהן מזוגגות מכל הצדדים.
  6. מפזרים מעל את השומשום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסילאן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    חיסלנו!!!

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    נאווה גל

    ציפיתי את הכנפיים בקמח, הנחתי בתבנית, שמתי מעל את כל יתר , יצא סבבה. אני בעד לא “ללכלך”יותר מידי כלים…..

    Avatar
    גלית טלקר

    בכותרת כתוב חרדל וסויה אך במרכיבים חרדל וסילאן ללא הסויה

      Avatar
      Foody Foody

      שלום, תודה על הערתך. זו אכן טעות. אין סויה במתכון. רק רוטב צ’ילי מתוק, חרדל גרגרים וסילאן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות