
-
זמן הכנה40 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
אופן הכנה
- בקערה גדולה לשים את כל חומרי הבצק. את הקמח מוסיפים בהדרגה ולא בבת אחת, עד שמתקבל בצק חלק, אחיד ונוח. אם הבצק עדיין דביק אפשר להוסיף קצת קמח.
בקערה גדולה לשים את כל חומרי הבצק. צילום: שניר גואטה - מכניסים את הבצק לחצי שעה למקרר.
- להדליק תנור לחום של 180 מעלות ולרפד תבניות גדולות בנייר אפייה.
- קורצים עיגולים בגודל של שזיף, מגלגלים גליל ויוצרים טבעות. מניחים את הטבעות במרחק ס״מ אחת מהשניה.
קורצים עיגולים בגודל של שזיף, מגלגלים גליל ויוצרים טבעות. צילום: שניר גואטה מניחים את הטבעות במרחק ס״מ אחת מהשניה. צילום: שניר גואטה - מורחים בעדינות את הטבעות בביצה טרופה מדוללת במים.
- זורים מעל שומשום ומעט מלח גס.
זורים מעל שומשום ומעט מלח גס. צילום: שניר גואטה - אופים בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד שהטבעות מזהיבות.
אופים עד שהטבעות מזהיבות. צילום: שניר גואטה - שומרים בכלי אטום כחמישה ימים.
בשיתוף עם בלובנד
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
40
מנות
קלוריות
71.4
קק״ל
2857.5
קק״ל
פחמימות
0.6
גרם
25.2
גרם
שומן
7.4
גרם
294.7
גרם
נתרן
259.9
מ״ג
10397.5
מ״ג
חלבון
1.2
גרם
49.8
גרם
סיבים תזונתיים
0.6
גרם
24.4
גרם
שומן רווי
2.3
גרם
91.7
גרם
כולסטרול
6.3
מ״ג
253.2
מ״ג
סידן
4.0
מ״ג
161.0
מ״ג
ברזל
0.8
מ״ג
31.4
מ״ג
אשלגן
26.5
מ״ג
1060.4
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
16.9
מ״ג
קטגוריות
- אוכל לבנוני
- אוכל לובי
- אוכל מצרי
- אוכל מרוקאי
- אוכל ספרדי
- אוכל עיראקי
- אוכל ערבי
- אוכל פרסי
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל תורכי
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- יותר בריא ויותר טעים
- מאפים מלוחים
- מזולה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים ללא לקטוז
- עוגיות מלוחות
- פיקניק
- פרווה לכל ארוחה
- צמחוני
- שבועות
תגובות (14)
כשמתחילים לאכול אותם אי אפשר להפסיק יאמיי