כרובית אסייתית קריספית שאי אפשר להפסיק לטרוף!

איך מכינים כרובית אסייתית בתנור? פרחי כרובית קריספית וצלויה בטעמים אסייתים משכרים שמתמכרים אליהם מהר מאוד ולא מפסיקים לזלול
איך מכינים כרובית אסייתית בתנור? פרחי כרובית קריספית וצלויה בטעמים אסייתים משכרים שמתמכרים אליהם מהר מאוד ולא מפסיקים לזלול
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.1 קק״ל 588.3 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 31.6 גרם
    שומן 16.1 גרם 64.2 גרם
    נתרן 16.8 מ״ג 67.3 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.5 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 22.1 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 41.2 מ״ג 165.0 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 189.0 מ״ג 756.2 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.1 קק״ל 588.3 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 31.6 גרם
    שומן 16.1 גרם 64.2 גרם
    נתרן 16.8 מ״ג 67.3 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.5 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 22.1 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 41.2 מ״ג 165.0 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 189.0 מ״ג 756.2 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות בתוכנית רגילה (שני פסים ריקים).
  2. בקערה מערבבים היטב יחד את כל חומרי המרינדה.
  3. מניחים את פרחי הכרובית במרינדה כך שהם מצופים בכל הצדדים ברוטב.
  4. מסדרים תבנית תנור עם נייר אפייה ועליה את הכרובית במרינדה.
  5. אופים את הכרובית בתנור החם למשך 20 דקות.
  6. בשלב זה מוציאים את התבנית, הופכים את פרחי הכרובית ומחזירים לאפייה נוספת למשך 5-10 דקות, שהכרוביות שחומות ורכות.
  7. מגישים לצד אורז לבן ופרוסת לימון/ליים.

    כרובית אסייתית 2
    כרובית אסייתית משגעת! צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרובית אסייתית קריספית שאי אפשר להפסיק לטרוף!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    לינוי ישראל

    מה אפשר לשים במקום מיסו?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לוותר על הרוטב מיסו או להחליף ברוטב צ’ילי מתוק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות