-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.3 קק״ל 989.3 קק״לפחמימות 41.4 גרם 165.6 גרםסוכר 8.4 גרם 33.4 גרםשומן 4.4 גרם 17.6 גרםנתרן 1187.3 מ״ג 4749.3 מ״גחלבון 9.9 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.2 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.5 מ״ג 426.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.2 מ״גאשלגן 1309.0 מ״ג 5235.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות247
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.3 קק״ל 989.3 קק״לפחמימות 41.4 גרם 165.6 גרםסוכר 8.4 גרם 33.4 גרםשומן 4.4 גרם 17.6 גרםנתרן 1187.3 מ״ג 4749.3 מ״גחלבון 9.9 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.2 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 106.5 מ״ג 426.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.2 מ״גאשלגן 1309.0 מ״ג 5235.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 247 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרובית
-
1 כרובית גדולה
טמפורה
-
1 1/2 כוסות קמח טמפורה
-
1 1/2 כוסות מי סודה
-
1/2 כף פפריקה מתוקה
רוטב
-
3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
4 כפות רוטב טריאקי
-
4 שיני שוםכתוש
-
1/4 כוס מיץ לימוןמלימון אחד
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מים ומעט מלח ומביאים לרתיחה, חותכים את הכרובית במרכז ומפרקים לפרחים, מכניסים למים החמים ומבשלים כרבע שעה. מסננים.
- מכינים את הטמפורה: בקערה מניחים קמח טמפורה, פפריקה וסודה ומערבבים עד בלילה חלקה, מוסיפים את פרחי הכרובית ועוטפים היטב בבלילה.
- מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומטגנים את הפרחי כרובית עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: במחבת מניחים את הצ׳ילי המתוק, הטריאקי, השום ומיץ הלימון, מערבבים ומביאים לביעבוע קל, מוסיפים את הכרובית ומצפים טוב ברוטב, מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום ובצל ירוק. זה הכל, תהנו!
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מים ומעט מלח ומביאים לרתיחה, חותכים את הכרובית במרכז ומפרקים לפרחים, מכניסים למים החמים ומבשלים כרבע שעה. מסננים.
- מכינים את הטמפורה: בקערה מניחים קמח טמפורה, פפריקה וסודה ומערבבים עד בלילה חלקה, מוסיפים את פרחי הכרובית ועוטפים היטב בבלילה.
- מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומטגנים את הפרחי כרובית עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: במחבת מניחים את הצ׳ילי המתוק, הטריאקי, השום ומיץ הלימון, מערבבים ומביאים לביעבוע קל, מוסיפים את הכרובית ומצפים טוב ברוטב, מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום ובצל ירוק. זה הכל, תהנו!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן