כרובית בטמפורה ברוטב צ’ילי מתוק

התוספת, הנשנוש או מנת הפתיחה הכי טעימים שיש - בהבטחה! כרובית בטמפורה שמצפים ברוטב צ'ילי מתוק וטריאקי, פינוק מעולה
התוספת, הנשנוש או מנת הפתיחה הכי טעימים שיש - בהבטחה! כרובית בטמפורה שמצפים ברוטב צ'ילי מתוק וטריאקי, פינוק מעולה
  • עדי מרום
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    247
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.3 קק״ל 989.3 קק״ל
    פחמימות 41.4 גרם 165.6 גרם
    סוכר 8.4 גרם 33.4 גרם
    שומן 4.4 גרם 17.6 גרם
    נתרן 1187.3 מ״ג 4749.3 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.5 מ״ג 426.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 1309.0 מ״ג 5235.9 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    247
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.3 קק״ל 989.3 קק״ל
    פחמימות 41.4 גרם 165.6 גרם
    סוכר 8.4 גרם 33.4 גרם
    שומן 4.4 גרם 17.6 גרם
    נתרן 1187.3 מ״ג 4749.3 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.5 מ״ג 426.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 1309.0 מ״ג 5235.9 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
עדי מרום
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית

טמפורה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מים ומעט מלח ומביאים לרתיחה, חותכים את הכרובית במרכז ומפרקים לפרחים, מכניסים למים החמים ומבשלים כרבע שעה. מסננים.
  2. מכינים את הטמפורה: בקערה מניחים קמח טמפורה, פפריקה וסודה ומערבבים עד בלילה חלקה, מוסיפים את פרחי הכרובית ועוטפים היטב בבלילה.
  3. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומטגנים את הפרחי כרובית עד הזהבה.
  4. מכינים את הרוטב: במחבת מניחים את הצ׳ילי המתוק, הטריאקי, השום ומיץ הלימון, מערבבים ומביאים לביעבוע קל, מוסיפים את הכרובית ומצפים טוב ברוטב, מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום ובצל ירוק. זה הכל, תהנו!
כרובית בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק
כרובית בטמפורה ברוטב צ’ילי מתוק. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות