כריך הפרח בגני: יעני סביח, אבל בסטייל

כן, כן! כבר טעמתם פיתה עם סביח, אנחנו יודעים. אבל האם יצא לכם לטעום פיתה נימוחה מלאה בכל טוב עם גבינת שמנת שיפקה? פיתה סביח בסטייל שמכינים בקלי קלות
כן, כן! כבר טעמתם פיתה עם סביח, אנחנו יודעים. אבל האם יצא לכם לטעום פיתה נימוחה מלאה בכל טוב עם גבינת שמנת שיפקה? פיתה סביח בסטייל שמכינים בקלי קלות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    858
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 857.9 קק״ל 1715.8 קק״ל
    פחמימות 105.8 גרם 211.6 גרם
    שומן 33.2 גרם 66.3 גרם
    נתרן 2360.7 מ״ג 4721.4 מ״ג
    חלבון 33.1 גרם 66.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 933.0 מ״ג 1866.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    858
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 857.9 קק״ל 1715.8 קק״ל
    פחמימות 105.8 גרם 211.6 גרם
    שומן 33.2 גרם 66.3 גרם
    נתרן 2360.7 מ״ג 4721.4 מ״ג
    חלבון 33.1 גרם 66.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 933.0 מ״ג 1866.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את החציל: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. פורסים את החציל לפרוסות של עד חצי ס”מ, מניחים את הפרוסות בקערה, מזלפים מעל את שמן הזית והמלח ומורחים היטב עם הידיים את הפרוסות בשמן ובמלח.
  3. מכניסים לתנור ל-20 דקות עד שהחצילים משחימים. אפשר להפוך לצד השני.
  4. ממליחים ומפלפלים את תפוח האדמה. מערבבים בקערה את טבעות הבצל עם הסומאק.
  5. מרכיבים את הסביח: מורחים בפיתה את גבינת סימפוניה שיפקה בנדיבות, מניחים מעל חצי מפרוסות החציל וחצי מפרוסות תפוח האדמה.
  6. פורסים את הביצים הקשות ושמים בפיתה על תפוחי האדמה. מוסיפים קוביות עגבנייה, בצל עם סומאק ופטרוזיליה ומגישים.

    סנדוויץ' הפרח בגני. צילום: אפיק גבאי
    סנדוויץ’ הפרח בגני. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך הפרח בגני: יעני סביח, אבל בסטייל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות