כריך הפרח בגני: יעני סביח, אבל בסטייל
כן, כן! כבר טעמתם פיתה עם סביח, אנחנו יודעים. אבל האם יצא לכם לטעום פיתה נימוחה מלאה בכל טוב עם גבינת שמנת שיפקה? פיתה סביח בסטייל שמכינים בקלי קלות
כן, כן! כבר טעמתם פיתה עם סביח, אנחנו יודעים. אבל האם יצא לכם לטעום פיתה נימוחה מלאה בכל טוב עם גבינת שמנת שיפקה? פיתה סביח בסטייל שמכינים בקלי קלות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 857.9 קק״ל 1715.8 קק״לפחמימות 105.8 גרם 211.6 גרםשומן 33.2 גרם 66.3 גרםנתרן 2360.7 מ״ג 4721.4 מ״גחלבון 33.1 גרם 66.1 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.2 גרםשומן רווי 6.3 גרם 12.6 גרםכולסטרול 20.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 253.2 מ״ג 506.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 933.0 מ״ג 1866.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות858
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 857.9 קק״ל 1715.8 קק״לפחמימות 105.8 גרם 211.6 גרםשומן 33.2 גרם 66.3 גרםנתרן 2360.7 מ״ג 4721.4 מ״גחלבון 33.1 גרם 66.1 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 21.2 גרםשומן רווי 6.3 גרם 12.6 גרםכולסטרול 20.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 253.2 מ״ג 506.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 933.0 מ״ג 1866.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 858 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 פיתות בינוניותמקמח מלא
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בטעם פלפל שיפקה
-
1 חציל בינוני
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 תפוח אדמה גדולמבושל וחתוך לקוביות
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 ביצים קשות L
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
1 עגבנייה גדולהגדולה פרוסה
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1/2 כפית סומאק
אופן הכנה
- מכינים את החציל: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- פורסים את החציל לפרוסות של עד חצי ס”מ, מניחים את הפרוסות בקערה, מזלפים מעל את שמן הזית והמלח ומורחים היטב עם הידיים את הפרוסות בשמן ובמלח.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות עד שהחצילים משחימים. אפשר להפוך לצד השני.
- ממליחים ומפלפלים את תפוח האדמה. מערבבים בקערה את טבעות הבצל עם הסומאק.
- מרכיבים את הסביח: מורחים בפיתה את גבינת סימפוניה שיפקה בנדיבות, מניחים מעל חצי מפרוסות החציל וחצי מפרוסות תפוח האדמה.
- פורסים את הביצים הקשות ושמים בפיתה על תפוחי האדמה. מוסיפים קוביות עגבנייה, בצל עם סומאק ופטרוזיליה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את החציל: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- פורסים את החציל לפרוסות של עד חצי ס”מ, מניחים את הפרוסות בקערה, מזלפים מעל את שמן הזית והמלח ומורחים היטב עם הידיים את הפרוסות בשמן ובמלח.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות עד שהחצילים משחימים. אפשר להפוך לצד השני.
- ממליחים ומפלפלים את תפוח האדמה. מערבבים בקערה את טבעות הבצל עם הסומאק.
- מרכיבים את הסביח: מורחים בפיתה את גבינת סימפוניה שיפקה בנדיבות, מניחים מעל חצי מפרוסות החציל וחצי מפרוסות תפוח האדמה.
- פורסים את הביצים הקשות ושמים בפיתה על תפוחי האדמה. מוסיפים קוביות עגבנייה, בצל עם סומאק ופטרוזיליה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן