כריך סושי בגט עם גבינת סימפוניה בצל ירוק, אנטיפסטי וצ’יפס אפוי

כריך שפשוט אין עליו. מורכב מירקות צלויים בתנור וצ'יפס אפוי. כל אחד מהמרכיבים יכול להיות טעים בפני עצמו ובתוך בגט זה מושלם
כריך שפשוט אין עליו. מורכב מירקות צלויים בתנור וצ'יפס אפוי. כל אחד מהמרכיבים יכול להיות טעים בפני עצמו ובתוך בגט זה מושלם
  • יהודית אביב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.0 קק״ל 998.0 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 13.8 גרם
    שומן 50.2 גרם 100.4 גרם
    נתרן 5622.6 מ״ג 11245.1 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 2.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 38.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 482.4 מ״ג 964.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.0 קק״ל 998.0 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 13.8 גרם
    שומן 50.2 גרם 100.4 גרם
    נתרן 5622.6 מ״ג 11245.1 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 2.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 38.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 482.4 מ״ג 964.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אנטיפסטי

צ'יפס בתנור


אופן הכנה

  1. מכינים אנטי פסטי: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. חותכים את החציל לפרוסות בעובי של 1 ס”מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. חותכים את הפלפלים לאורך ל-6 חתיכות ומניחים בתבנית.
  4. מזלפים שמן זית, זורים מלח ים אטלנטי ואופים בתנור למשך כ-30 דקות או עד שהירקות רכים ונראים מוכנים.
  5. מכינים צ’יפס בתנור: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם הרבה מים, כף מלח ו - 3 כפות חומץ.
  7. מבשלים את תפוחי האדמה כמעט עד הסוף (80%-90% בישול).
  8. מקררים מעט ופורסים לפרוסות בעובי של כ- 3/4 ס”מ.
  9. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מזלפים עליה שמן זית בנדיבות ומפזרים מעט מלח ים אטלנטי.
  10. מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על התבנית.
  11. מזלפים עוד קצת שמן זית על תפוחי האדמה, מפזרים מלח ים אטלנטי ואופים כ - 50-60 דקות בתנור, או עד שתפוחי האדמה מזהיבים ונעשים קריספיים.
  12. מרכיבים את הכריך: חותכים את הבגט לרוחב ומוציאים קצת מהחלק הרך שלו כדי לפנות מקום לכל הירקות והגבינה.
  13. מורחים גבינה בנדיבות ובשכבה עבה על שני הצדדים של הבגט.
  14. מניחים פלפלים קלויים לכל רוחב הבגט, פעם פלפל אדום ופעם כתום.
  15. מניחים בצד השני של הבגט פרוסות חציל קלוי ומעליהן עוד שורה של פלפלים בצבעים.
  16. מניחים שכבה יפה של צ’יפס וסוגרים את הכריך.
  17. עוטפים היטב וממש הדוק עם ניילון נצמד ופורסים לפרוסות ברוחב של כ-5 ס”מ.
  18. מניחים בצלחת הגשה עם עוד צ’יפס, זיתי קלמטה וירקות טריים חתוכים.
כריך סושי בגט עם גבינת סימפוניה בצל ירוק, אנטיפסטי וצ'יפס אפוי. צילום: יהודית אביב
כריך סושי בגט עם גבינת סימפוניה בצל ירוק, אנטיפסטי וצ’יפס אפוי. צילום: יהודית אביב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך סושי בגט עם גבינת סימפוניה בצל ירוק, אנטיפסטי וצ’יפס אפוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      תודה!

    Avatar
    מירב סער-סגל

    ציפס וסושי שילוב מעניין

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות