כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם של אהרוני

ישראל אהרוני ממש לא רוצה שתעבדו קשה מדי במטבח, ולכן הוא מכין כרעי עוף בתנור בזיגוג תפוזי דם שמתקתקים ב-5 דקות, ויאללה לתנור! מנה נהדרת לאירוח או ליום חול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שוטפים את הכרעיים, מייבשים וחוצים לשוק וירך.
  3. קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. מגררים את הג’ינג’ר על מיקרופליין.
  4. מערבבים בקערה גדולה את כל הרכיבים עם העוף.
  5. מניחים את הכרעיים על גבי התבנית, יוצקים מעל את שאריות הרוטב וצולים בתנור החם כ-40 דקות, או עד שהעופות אפויים ומוכנים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 406.7 קק״ל 1626.7 קק״ל
פחמימות 35.2 גרם 140.7 גרם
שומן 8.8 גרם 35.1 גרם
נתרן 229.8 מ״ג 919.3 מ״ג
חלבון 52.7 גרם 211.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרם
כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
סידן 57.0 מ״ג 228.2 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 14.2 מ״ג
אשלגן 734.9 מ״ג 2939.6 מ״ג
אבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody