עוף עם ברוקולי וגזרים ברוטב שום ודבש

מנה צבעונית יפהפיה בגווני ירוק וכתום. כרעי עוף עם ברוקולי וגזר ברוטב שום ודבש מתקתק, שאופים בתנור ומקבלים מנה מושלמת של חלבון וירקות
מנה צבעונית יפהפיה בגווני ירוק וכתום. כרעי עוף עם ברוקולי וגזר ברוטב שום ודבש מתקתק, שאופים בתנור ומקבלים מנה מושלמת של חלבון וירקות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.4 קק״ל 427.0 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 62.1 גרם
    סוכר 5.1 גרם 25.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 114.7 מ״ג 573.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.9 מ״ג 179.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 348.2 מ״ג 1740.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.4 קק״ל 427.0 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 62.1 גרם
    סוכר 5.1 גרם 25.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 114.7 מ״ג 573.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.9 מ״ג 179.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 348.2 מ״ג 1740.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה קלות.
  3. שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף והגזר, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב במשך כמה דקות עד שכל תכולת הקערה מכוסה ברוטב.

    כרעי עוף עם ברוקולי2
    מערבבים את העוף והגזר עם הרוטב

  4. מעבירים  להשרייה של 30 דקות במקרר או אפשר להמשיך להכין מיד.
  5. מסדרים את העוף בצד אחד של התבנית ומשטחים בצד השני את הגזרים.

    כרעי עוף עם ברוקולי3
    מסדרים את העוף והגזר בתבנית

  6. יוצקים מעל את שאריות הרוטב (שומרים כמה כפות בצד).
  7. צולים בתנור במשך 15 דקות.
  8. מוציאים את התבנית מהתנור, מערבבים את הגזרים ומפזרים את הברוקולי בין הגזרים והעוף.
  9. יוצקים את הרוטב ששמרנו בצד, מזלפים מעט שמן זית, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.

    כרעי עוף עם ברוקולי4
    מפזרים את הברוקולי בין הגזרים והעוף

  10. אופים שוב בתנור במשך 20 דקות נוספות, או עד שהעוף מוכן והגזרים רכים.
  11. מוציאים מהתנור ומגישים מיד.

    כרעי עוף עם ברוקולי6
    כרעי עוף עם ברוקולי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף עם ברוקולי וגזרים ברוטב שום ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות