-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות0
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
שירי עמית מציגה: לאפה ביתית בריאה בטירוף עם שניצל טופו עם ברוקולי. מנה שהיא כמו פאזל שאפשר להרכיב לפי טעמכם – בחרו את הממרח האהוב שלכם, הירקות המועדפים עליכם ואפילו תוכלו להחליף את קמח העדשים הכתומות שממנו עשויה הלאפה בקמח חומוס או קמח כוסמת.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 0 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
1 יחידה שניצל טופו עם ברוקולי משק ויילר
לאפה
-
4 כפות קמח עדשים כתומות
-
1/2 מים
-
קורט מלח דק
-
קורט אבקת שום
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מחממים את שניצל הטופו ברוקולי בתנור (ניתן גם לחמם בטוסטר).
- מכינים את הלאפה: טוחנים במעבד המזון את כל מרכיבי הלאפה עד לקבלת בלילה חלקה.
- שופכים את הבלילה על מחבת נון סטיק, ממתינים שהיא תתייבש והופכים בזהירות. כעבור 4-5 דקות, הלאפה מוכנה.
- מרכיבים את הלאפה: פורסים את הלאפה על גבי נייר האפייה. מורחים ממרח לטעמכם - ממרח אבוקדו, ספייסי מיונז שמורכב מכף מיונז טבעוני וכפית רוטב סרירצ’ה או כל ממרח אחר שרוצים.
- חותכים את השניצל לרצועות ומסדרים מעל הלאפה.
- מוסיפים ירקות לבחירתכם, חסה, מלפפון חמוץ, מלפפון ירוק, גמבה וכל ירק אחר שתרצו.
- מגלגלים את הלאפה בתוך נייר האפייה וחותכים באמצע לאכילה נוחה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מחממים את שניצל הטופו ברוקולי בתנור (ניתן גם לחמם בטוסטר).
- מכינים את הלאפה: טוחנים במעבד המזון את כל מרכיבי הלאפה עד לקבלת בלילה חלקה.
- שופכים את הבלילה על מחבת נון סטיק, ממתינים שהיא תתייבש והופכים בזהירות. כעבור 4-5 דקות, הלאפה מוכנה.
- מרכיבים את הלאפה: פורסים את הלאפה על גבי נייר האפייה. מורחים ממרח לטעמכם - ממרח אבוקדו, ספייסי מיונז שמורכב מכף מיונז טבעוני וכפית רוטב סרירצ’ה או כל ממרח אחר שרוצים.
- חותכים את השניצל לרצועות ומסדרים מעל הלאפה.
- מוסיפים ירקות לבחירתכם, חסה, מלפפון חמוץ, מלפפון ירוק, גמבה וכל ירק אחר שתרצו.
- מגלגלים את הלאפה בתוך נייר האפייה וחותכים באמצע לאכילה נוחה.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן