
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
ביף סטרוגנוף
-
4 כפות שמן זית
-
500 גרם פילה בקרחתוך לרצועות, או שייטל, או בשר בקר אחר שאוהבים
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות לפרוסות
-
1/2 כוס מים רותחים
-
1 כוס שמנת צמחית לבישולאו קרם קוקוס
אופן הכנה
- שמים 1/2 מכמות השמן בתוך סיר הבישול, מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים עד להזהבה יפה. מדי פעם מערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.
מטגנים את רצועות הבקר עד להזהבה יפה. צילום: אפיק גבאי - מוסיפים לסיר את יתרת השמן והבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות, סוגרים את המכסה ומטגנים כ-5-6 דקות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את המים הרותחים, מלח ופלפל, סוגרים ומבשלים כ-8 דקות נוספות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את רצועות הבקר והשמנת פרווה לבישול / קרם קוקוס, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות. מוודאים שהבשר רך.
- מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים.
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם ברימאג
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
313.7
קק״ל
1254.7
קק״ל
פחמימות
21.4
גרם
85.5
גרם
שומן
22.7
גרם
90.7
גרם
נתרן
469.7
מ״ג
1878.6
מ״ג
חלבון
24.1
גרם
96.3
גרם
סיבים תזונתיים
0.6
גרם
2.2
גרם
שומן רווי
6.3
גרם
25.1
גרם
כולסטרול
56.3
מ״ג
225.0
מ״ג
סידן
39.2
מ״ג
156.6
מ״ג
ברזל
4.5
מ״ג
17.9
מ״ג
אשלגן
790.9
מ״ג
3163.5
מ״ג
אבץ
10.3
מ״ג
41.2
מ״ג
תגובה אחת
נתתם לי רעיון מעולה לארוחת צהריים תודה