לא רק במסעדה: ביף סטרוגנוף קלאסי חלומי

בימים בהם אי אפשר לצאת להתפנק במסעדה, תנו לנו להביא את המסעדה אליכם הביתה! מנת ביף סטרוגנוף קלאסית - רצועות בשר בקר רכות שמתבשלות עם בצל, פטריות ושמנת פרווה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

ביף סטרוגנוף

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים 1/2 מכמות השמן בתוך סיר הבישול, מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים עד להזהבה יפה. מדי פעם מערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.

    מטגנים את רצועות הבקר עד להזהבה יפה. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים את רצועות הבקר עד להזהבה יפה. צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים לסיר את יתרת השמן והבצל ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הפטריות, סוגרים את המכסה ומטגנים כ-5-6 דקות.
  4. פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את המים הרותחים, מלח ופלפל, סוגרים ומבשלים כ-8 דקות נוספות.
  5. פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את רצועות הבקר והשמנת פרווה לבישול / קרם קוקוס, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות. מוודאים שהבשר רך.
  6. מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים.

    מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים. צילום: אפיק גבאי
    מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 346.1 קק״ל 1384.3 קק״ל
פחמימות 20.9 גרם 83.4 גרם
שומן 26.7 גרם 106.6 גרם
נתרן 469.4 מ״ג 1877.8 מ״ג
חלבון 24.0 גרם 96.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.9 גרם
שומן רווי 6.8 גרם 27.2 גרם
כולסטרול 56.3 מ״ג 225.0 מ״ג
סידן 37.8 מ״ג 151.3 מ״ג
ברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״ג
אשלגן 781.9 מ״ג 3127.7 מ״ג
אבץ 10.3 מ״ג 41.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody