לא רק במסעדה: ביף סטרוגנוף קלאסי חלומי

בימים בהם אי אפשר לצאת להתפנק במסעדה, תנו לנו להביא את המסעדה אליכם הביתה! מנת ביף סטרוגנוף קלאסית - רצועות בשר בקר רכות שמתבשלות עם בצל, פטריות ושמנת פרווה
בימים בהם אי אפשר לצאת להתפנק במסעדה, תנו לנו להביא את המסעדה אליכם הביתה! מנת ביף סטרוגנוף קלאסית - רצועות בשר בקר רכות שמתבשלות עם בצל, פטריות ושמנת פרווה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    314
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 313.7 קק״ל 1254.7 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 85.5 גרם
    שומן 22.7 גרם 90.7 גרם
    נתרן 469.7 מ״ג 1878.6 מ״ג
    חלבון 24.1 גרם 96.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 56.3 מ״ג 225.0 מ״ג
    סידן 39.2 מ״ג 156.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 790.9 מ״ג 3163.5 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 41.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    314
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 313.7 קק״ל 1254.7 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 85.5 גרם
    שומן 22.7 גרם 90.7 גרם
    נתרן 469.7 מ״ג 1878.6 מ״ג
    חלבון 24.1 גרם 96.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 56.3 מ״ג 225.0 מ״ג
    סידן 39.2 מ״ג 156.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 790.9 מ״ג 3163.5 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 41.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ביף סטרוגנוף

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים 1/2 מכמות השמן בתוך סיר הבישול, מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים עד להזהבה יפה. מדי פעם מערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.

    מטגנים את רצועות הבקר עד להזהבה יפה. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים את רצועות הבקר עד להזהבה יפה. צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים לסיר את יתרת השמן והבצל ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הפטריות, סוגרים את המכסה ומטגנים כ-5-6 דקות.
  4. פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את המים הרותחים, מלח ופלפל, סוגרים ומבשלים כ-8 דקות נוספות.
  5. פותחים את המכסה, מוסיפים לסיר את רצועות הבקר והשמנת פרווה לבישול / קרם קוקוס, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות. מוודאים שהבשר רך.
  6. מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים.

    מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים. צילום: אפיק גבאי
    מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים בליווי טוסטים. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא רק במסעדה: ביף סטרוגנוף קלאסי חלומי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רעות בכר-מנור

    נתתם לי רעיון מעולה לארוחת צהריים תודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות