לביבות בטטה אפויות שחוטפים ישר מהתבנית

גם כששומרים על המשקל אפשר ליהנות מלביבות! פשוט מכינים לביבות בטטה אפויות בתנור - טעימות, פשוטות להכנה ובלי מוצרי חלב, שכיף להגיש בחנוכה וגם בכל יום אחר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות גדולות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד ריכוך. מסננים ומועכים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים בתרסיס השמן.
  3. קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  5. מוסיפים את הבצל המטוגן ושאר הרכיבים לבטטה ומערבבים.
  6. מגלגלים את התערובת לקציצות, משטחים מעט ומניחים על התבנית.
  7. אופים בתנור החם עד להזהבה.

הערות

  • אם רוצים, אפשר לטבול את הלביבות בפירורי לחם ולטגן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 116.8 קק״ל 1401.6 קק״ל
פחמימות 10.6 גרם 127.2 גרם
שומן 7.3 גרם 88.1 גרם
נתרן 277.4 מ״ג 3328.8 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 36.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.7 גרם
שומן רווי 5.0 גרם 60.3 גרם
כולסטרול 42.6 מ״ג 511.7 מ״ג
סידן 23.9 מ״ג 286.5 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 14.8 מ״ג
אשלגן 189.9 מ״ג 2278.6 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody