
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים9
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות גדולות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד ריכוך. מסננים ומועכים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים בתרסיס השמן.
- קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות (ניתן להיעזר בקוצץ ירקות).
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן ושאר הרכיבים לבטטה ומערבבים.
- מגלגלים את התערובת לקציצות, משטחים מעט ומניחים על התבנית.
- אופים בתנור החם עד להזהבה.
- מגישים בצלחת מהממת כזאת ונהנים.
הערות
- אם רוצים, אפשר לטבול את הלביבות בפירורי לחם ולטגן
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
81.2
קק״ל
974.3
קק״ל
פחמימות
10.1
גרם
120.6
גרם
שומן
3.5
גרם
42.6
גרם
נתרן
289.0
מ״ג
3468.3
מ״ג
חלבון
2.7
גרם
32.5
גרם
סיבים תזונתיים
1.8
גרם
22.1
גרם
שומן רווי
1.8
גרם
21.8
גרם
כולסטרול
42.5
מ״ג
510.5
מ״ג
סידן
21.6
מ״ג
259.6
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
11.1
מ״ג
אשלגן
152.6
מ״ג
1831.5
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
7.1
מ״ג
תגובות (25)