לביבות גבינה תפוזיות עם ניחוח של ארץ ישראל היפה

לביבות גבינה תפוזיות, עדינות, מתוקות, מטוגנות בחמאה, מוגשות עם ריבת תפוזים וקליפות הדרים. לביבות אלגנטיות בניחוח של ארץ ישראל היפה והטעימה
לביבות גבינה תפוזיות, עדינות, מתוקות, מטוגנות בחמאה, מוגשות עם ריבת תפוזים וקליפות הדרים. לביבות אלגנטיות בניחוח של ארץ ישראל היפה והטעימה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.3 קק״ל 1429.9 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 166.8 גרם
    שומן 4.4 גרם 65.3 גרם
    נתרן 42.2 מ״ג 632.7 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 38.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 31.8 גרם
    כולסטרול 66.2 מ״ג 993.7 מ״ג
    סידן 10.3 מ״ג 154.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 31.1 מ״ג 465.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.3 קק״ל 1429.9 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 166.8 גרם
    שומן 4.4 גרם 65.3 גרם
    נתרן 42.2 מ״ג 632.7 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 38.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 31.8 גרם
    כולסטרול 66.2 מ״ג 993.7 מ״ג
    סידן 10.3 מ״ג 154.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 31.1 מ״ג 465.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
  2. ממיסים מעט חמאה במחבת לטיגון.
  3. בעזרת כף, יוצקים 3 תלוליות של בלילת לביבות גבינה במחבת ומטגנים על להבה בינונית משני הצדדים עד להזהבה.

    לביבות גבינה תפוזיות4
    מוסיפים גרידת תפוז. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  4. משגיחים על הלביבות ולפעמים מנמיכים את גובה הלהבה כדי שייאפו מבפנים טוב, ולא רק יזהיבו מבחוץ.
  5. זורים על הלביבות אבקת סוכר.
  6. מגישים את הלביבות עם ריבת תפוזים מרירה וקליפות הדרים מצופות שוקולד.

    לביבות גבינה תפוזיות2
    לביבות גבינה תפוזיות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

הערות

  • אפשר לטגן גם בשמן, אבל בחמאה הלביבות הרבה יותר טעימות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות גבינה תפוזיות עם ניחוח של ארץ ישראל היפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות