לביבות זוקיני וגבינות עם יוגורט

בימי הקיץ החמים הכי כיף לאכול אוכל קל וטעים בלי הרבה עבודה במטבח. מכינים לביבות זוקיני וגבינות שמגישים עם יוגורט כבשים צונן
בימי הקיץ החמים הכי כיף לאכול אוכל קל וטעים בלי הרבה עבודה במטבח. מכינים לביבות זוקיני וגבינות שמגישים עם יוגורט כבשים צונן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    66
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.0 קק״ל 1320.7 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 131.1 גרם
    שומן 2.7 גרם 54.0 גרם
    נתרן 331.5 מ״ג 6631.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 78.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 2.6 מ״ג 51.8 מ״ג
    סידן 58.8 מ״ג 1175.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 172.9 מ״ג 3457.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    66
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.0 קק״ל 1320.7 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 131.1 גרם
    שומן 2.7 גרם 54.0 גרם
    נתרן 331.5 מ״ג 6631.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 78.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 2.6 מ״ג 51.8 מ״ג
    סידן 58.8 מ״ג 1175.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 172.9 מ״ג 3457.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מגררים את הזוקיני או הקישואים בפומפייה גסה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. קוצצים דק את הבצל הסגול, השום, השמיר והפטרוזיליה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  3. מגררים את הגבינות בפומפייה.
  4. מוסיפים את יתר המרכיבים של הלביבות לקערת הערבוב ומערבבים היטב. אם יש זמן, מעבירים את התערובת למקרר לפחות לשעה.
  5. מחממים בסיר או מחבת רחבה שמן לטיגון בעומק של כ-10 סמ.  
  6. לוקחים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מורידים את העיסה לשמן החם. חוזרים על הפעולה עם כל התערובת. מטגנים את הלביבות משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
  7. מגישים: מסדרים את הלביבות בצלחת הגשה ומגישים בליווי יוגורט מתובל במעט שמן זית ואורגנו.

מתכון: חנה אייזק
צילום: אפיק גבאי

הערות

  • אם אין זוקיני, אפשר להכין מקישואים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות זוקיני וגבינות עם יוגורט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות