לביבות זוקיני וגבינות עם יוגורט

בימי הקיץ החמים הכי כיף לאכול אוכל קל וטעים בלי הרבה עבודה במטבח. מכינים לביבות זוקיני וגבינות שמגישים עם יוגורט כבשים צונן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגררים את הזוקיני או הקישואים בפומפייה גסה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. קוצצים דק את הבצל הסגול, השום, השמיר והפטרוזיליה.
  3. מגררים את הגבינות בפומפייה.
  4. מוסיפים את יתר המרכיבים של הלביבות לקערת הערבוב ומערבבים היטב. אם יש זמן, מעבירים את התערובת למקרר לפחות לשעה.
  5. מחממים בסיר או מחבת רחבה שמן לטיגון בעומק של כ-10 סמ.  
  6. לוקחים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מורידים את העיסה לשמן החם. חוזרים על הפעולה עם כל התערובת. מטגנים את הלביבות משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
  7. מגישים: מסדרים את הלביבות בצלחת הגשה ומגישים בליווי יוגורט מתובל במעט שמן זית ואורגנו.

מתכון: חנה אייזק
צילום: אפיק גבאי

הערות

  • אם אין זוקיני, אפשר להכין מקישואים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 65.8 קק״ל 1316.2 קק״ל
פחמימות 6.4 גרם 128.9 גרם
שומן 2.6 גרם 51.5 גרם
נתרן 331.5 מ״ג 6630.4 מ״ג
חלבון 5.0 גרם 99.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.7 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 11.3 גרם
כולסטרול 2.6 מ״ג 51.8 מ״ג
סידן 59.3 מ״ג 1186.4 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 173.8 מ״ג 3475.3 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 9.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody