לביבות זוקיני וירקות אפויות בתנור

חנוכה מתקרב ולכם פחות מתחשק לטגן? גלי ברמן עם מתכון ללא טיגון שהוא גם בריא וגם טעים - לביבות זוקיני וירקות אפויות בתנור
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות ומשמנים תבנית סיליקון למאפינס (אפשר בצורת לבבות).
  2. קולפים את תפוחי האדמה ואת הבצל.
  3. במעבד מזון עם דיסקית גרירה גסה מעבדים את הזוקיני, תפוחי האדמה והבצל. מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  4. קוצצים דק את עשבי התיבול ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים ביצים, מלח, פלפל שחור וקמח ומערבבים.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית הסיליקון ואופים בתנור החם כ-20 דקות, עד שהלביבות זהובות ומוכנות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 37.0 קק״ל 740.5 קק״ל
פחמימות 4.8 גרם 95.3 גרם
שומן 1.0 גרם 20.1 גרם
נתרן 171.7 מ״ג 3434.3 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 39.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.4 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 5.6 גרם
כולסטרול 38.1 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 19.2 מ״ג 384.9 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 13.4 מ״ג
אשלגן 71.7 מ״ג 1434.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody