לביבות ירק ותפו"א (ערוק) של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין לכבוד החנוכה לביבות תפוחי אדמה וירק קלאסיות שכל אחד יאהב. אין סיכוי שהן לא יתחסלו בשניות עוד לפני שתסיימו לטגן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 5 בצלים ירוקים בינוניים
  • 4 כפות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים L
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים אותם בתנור החם כ-45 דקות, עד שהם רכים.
  2. מקלפים בזהירות את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
  3. קוצצים דק את הבצל ירוק והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים.
  4. יוצרים מהתערובת לביבות.
  5. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד שהן שחומות. מעבירים אל נייר סופג ומגישים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)