לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין לכבוד החנוכה לביבות תפוחי אדמה וירק קלאסיות שכל אחד יאהב. אין סיכוי שהן לא יתחסלו בשניות עוד לפני שתסיימו לטגן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים אותם בתנור החם כ-45 דקות, עד שהם רכים.
  2. מקלפים בזהירות את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
  3. קוצצים דק את הבצל ירוק והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים.
  4. יוצרים מהתערובת לביבות.
  5. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד שהן שחומות. מעבירים אל נייר סופג ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 346.4 קק״ל 1039.2 קק״ל
פחמימות 23.6 גרם 70.8 גרם
שומן 30.0 גרם 90.0 גרם
נתרן 805.0 מ״ג 2415.0 מ״ג
חלבון 10.0 גרם 30.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.5 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 3.8 גרם 11.5 גרם
כולסטרול 169.2 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 144.4 מ״ג 433.1 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 13.3 מ״ג
אשלגן 462.0 מ״ג 1386.1 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody