לביבות ירק ללא גלוטן

סימה ביטון מלמדת להכין לביבות ירק משגעות שמוגשות עם רוטב יוגורט חמצמץ ורענן. מתכון נפלא לחנוכה ולכל השנה שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

לביבות

טיגון

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הלביבות: קולפים את הבטטה, תפוח אדמה ובצל. על גבי פומפייה גוררים גס את הקישואים, תפוח אדמה, בטטה ובצל.
  2. כותשים את השום וקוצצים את הפטרוזיליה.
  3. סוחטים היטב את הירקות על מנת להפטר מהנוזלים.
  4. מערבבים היטב את כל הרכיבים של הלביבות.
  5. מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, מלבבים ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  6. מעבירים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג.
  7. מכינים את הרוטב: מגררים את קליפת הלימון, סוחטים את המיץ. קוצצים דק את השמיר והבצל הירוק.
  8. מערבבים יחד את כל החומרים.
  9. מגישים את הלביבות עם הרוטב ולימון טרי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 468.0 קק״ל 1872.1 קק״ל
פחמימות 22.5 גרם 89.8 גרם
שומן 37.7 גרם 151.0 גרם
נתרן 909.5 מ״ג 3637.9 מ״ג
חלבון 12.8 גרם 51.0 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.9 גרם
שומן רווי 6.0 גרם 24.0 גרם
כולסטרול 190.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 106.4 מ״ג 425.4 מ״ג
ברזל 4.2 מ״ג 16.9 מ״ג
אשלגן 688.4 מ״ג 2753.6 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody