
לביבות מחמאר אפויות לוהטות ב-5 מרכיבים
מי מצליח לעמוד בפיתוי שלהן? מתכון מנצח של לביבות מחאמר שתמיד מצליחות. כל מה שצריך זה 5 מרכיבים שיש לרובנו בבית וקיבלנו לביבות מחמאר מדהימות
מי מצליח לעמוד בפיתוי שלהן? מתכון מנצח של לביבות מחאמר שתמיד מצליחות. כל מה שצריך זה 5 מרכיבים שיש לרובנו בבית וקיבלנו לביבות מחמאר מדהימות
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 69.1 קק״ל 1382.6 קק״לפחמימות 12.7 גרם 253.4 גרםשומן 0.7 גרם 14.3 גרםנתרן 94.5 מ״ג 1890.1 מ״גחלבון 2.3 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 4.1 מ״ג 81.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 13.2 מ״ג 264.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-4 דק׳
-
קלוריות69
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 69.1 קק״ל 1382.6 קק״לפחמימות 12.7 גרם 253.4 גרםשומן 0.7 גרם 14.3 גרםנתרן 94.5 מ״ג 1890.1 מ״גחלבון 2.3 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 4.1 מ״ג 81.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 13.2 מ״ג 264.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-4 דק׳ | קלוריות 69 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים


לביבות מחמאר
-
6 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות גסות
-
2 ביצים M
-
3 כפות קמח לבן
-
2 כפות פטרוזיליהקצוצה
-
1 כף חוויאג’
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
- מבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה במשך כ-20 דקות עד שהם מתרככים.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה.
- מוסיפים ביצים, קמח, פטרוזיליה, חווייג’, מלח ופלפל שחור לפירה ומערבבים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון או טורבו.
- מרפדים תבנית בנייר אפיה טבעי סנו סושי, ובעזרת כף (או שקית זילוף) יוצרים לביבות.
- מרססים את הלביבות במעט שמן זית ומכניסים לתנור למשך 25 דקות, עד להזהבה.

אופן הכנה
- מבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה במשך כ-20 דקות עד שהם מתרככים.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה.
- מוסיפים ביצים, קמח, פטרוזיליה, חווייג’, מלח ופלפל שחור לפירה ומערבבים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון או טורבו.
- מרפדים תבנית בנייר אפיה טבעי סנו סושי, ובעזרת כף (או שקית זילוף) יוצרים לביבות.
- מרססים את הלביבות במעט שמן זית ומכניסים לתנור למשך 25 דקות, עד להזהבה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן