לביבות עירית ב-3 שלבים במינימום שמן ובמינימום זמן

הילה סער מכינה לביבות עירית. לביבות בסגנון קוריאני, קלות להכנה שמכינים בזריזות במעבד מזון. מטגנים עם מינימום שמן ונהנים מבלי להתפשר על הבריאות
הילה סער מכינה לביבות עירית. לביבות בסגנון קוריאני, קלות להכנה שמכינים בזריזות במעבד מזון. מטגנים עם מינימום שמן ונהנים מבלי להתפשר על הבריאות
  • הילה סער
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.7 קק״ל 805.7 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 128.0 גרם
    שומן 1.7 גרם 25.2 גרם
    נתרן 107.2 מ״ג 1607.5 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 107.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 57.9 מ״ג 868.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    54
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.7 קק״ל 805.7 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 128.0 גרם
    שומן 1.7 גרם 25.2 גרם
    נתרן 107.2 מ״ג 1607.5 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 107.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 57.9 מ״ג 868.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

חנוכה הביא איתו כמו בכל שנה, גשם של מתכוני לביבות וסופגניות מכל הסוגים.
גם אני כבר הכנתי לביבות מכל ירק אפשרי ונראה כאילו כבר אין מה לחדש או להמציא.

ובכל זאת – הנה אני כותבת לכם פה על לביבות. ולמה?

כי זה מתכון בדיוק כמו שאני אוהבת, עם קיצורי דרך וטריקים שעושים את ההכנה קלה ומהירה, ומבלי להתפשר על הבריאות. 

לא השתכנעתם? 

ואם אני אגיד לכם שמכינים את הבלילה של הלביבות האלה בדקה בבלנדר?

עכשיו אתם איתי?

אז מדובר בלביבות בסטייל קוריאני שמבוססות על עירית – שיש לה טעם עדין ובצלצלי, ובנוסף יש בהן גם בצל רגיל. נשמע קשוח אבל ממש לא!

בגלל שהכל נטחן בבלנדר, הטעם הוא עדין ואפילו מעט מתקתק. אפילו ילדים (שרובם בדרך כלל לא חובבי בצל) אוהבים ומחסלים את הלביבות האלה. 

כדי להקל עוד יותר על התהליך, טיגנתי את הלביבות במחבת פנקייקים, עם ריסוס קל של שמן זית. קיבלתי לביבות עגולות ויפות במינימום מאמץ.

בקיצור, לפני שאתם הולכים להדלקת נרות, תתקתקו בכמה דקות את הלביבות האלה, והמארחים יודו לכם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

טיגון


אופן הכנה

  1. טוחנים את כל מרכיבי הלביבות בבלנדר לבלילה אחידה.
  2.  מחממים מחבת פנקייקים (או מחבת נון סטיק רגילה) על אש בינונית-נמוכה ומתיזים מעט שמן זית.
  3. יוצקים עיגולים מהבלילה ומטגנים כמה דקות עד שהשוליים של הלביבות מזהיבים. הופכים ומטגנים מהצד השני.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות עירית ב-3 שלבים במינימום שמן ובמינימום זמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות