לביבות עירית ב-3 שלבים במינימום שמן ובמינימום זמן

הילה סער מכינה לביבות עירית. לביבות בסגנון קוריאני, קלות להכנה שמכינים בזריזות במעבד מזון. מטגנים עם מינימום שמן ונהנים מבלי להתפשר על הבריאות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

חנוכה הביא איתו כמו בכל שנה, גשם של מתכוני לביבות וסופגניות מכל הסוגים.
גם אני כבר הכנתי לביבות מכל ירק אפשרי ונראה כאילו כבר אין מה לחדש או להמציא.

ובכל זאת – הנה אני כותבת לכם פה על לביבות. ולמה?

כי זה מתכון בדיוק כמו שאני אוהבת, עם קיצורי דרך וטריקים שעושים את ההכנה קלה ומהירה, ומבלי להתפשר על הבריאות. 

לא השתכנעתם? 

ואם אני אגיד לכם שמכינים את הבלילה של הלביבות האלה בדקה בבלנדר?

עכשיו אתם איתי?

אז מדובר בלביבות בסטייל קוריאני שמבוססות על עירית – שיש לה טעם עדין ובצלצלי, ובנוסף יש בהן גם בצל רגיל. נשמע קשוח אבל ממש לא!

בגלל שהכל נטחן בבלנדר, הטעם הוא עדין ואפילו מעט מתקתק. אפילו ילדים (שרובם בדרך כלל לא חובבי בצל) אוהבים ומחסלים את הלביבות האלה. 

כדי להקל עוד יותר על התהליך, טיגנתי את הלביבות במחבת פנקייקים, עם ריסוס קל של שמן זית. קיבלתי לביבות עגולות ויפות במינימום מאמץ.

בקיצור, לפני שאתם הולכים להדלקת נרות, תתקתקו בכמה דקות את הלביבות האלה, והמארחים יודו לכם.

מצרכים

לביבות

טיגון

אופן הכנה

  1. טוחנים את כל מרכיבי הלביבות בבלנדר לבלילה אחידה.
  2.  מחממים מחבת פנקייקים (או מחבת נון סטיק רגילה) על אש בינונית-נמוכה ומתיזים מעט שמן זית.
  3. יוצקים עיגולים מהבלילה ומטגנים כמה דקות עד שהשוליים של הלביבות מזהיבים. הופכים ומטגנים מהצד השני.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 53.7 קק״ל 805.7 קק״ל
פחמימות 8.5 גרם 128.0 גרם
שומן 1.7 גרם 25.2 גרם
נתרן 107.2 מ״ג 1607.5 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 27.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 20.3 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 3.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.2 מ״ג 107.3 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 57.9 מ״ג 868.7 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar