לביבות פלנטיין: הנשנוש האולטימטיבי מהבננה המשגעת!

לביבות פלנטיין משגעות היישר מדרום אמריקה. הבננה המיוחדת שלא מפסיקה להפתיע אותנו והפעם בגרסת לביבות מטוגנות שאי אפשר להפסיק לזלול!
לביבות פלנטיין משגעות היישר מדרום אמריקה. הבננה המיוחדת שלא מפסיקה להפתיע אותנו והפעם בגרסת לביבות מטוגנות שאי אפשר להפסיק לזלול!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 339.3 קק״ל 2714.7 קק״ל
    פחמימות 42.7 גרם 341.9 גרם
    שומן 19.6 גרם 156.6 גרם
    נתרן 659.6 מ״ג 5277.1 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 42.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 48.7 מ״ג 389.8 מ״ג
    סידן 79.0 מ״ג 631.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 664.1 מ״ג 5313.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 339.3 קק״ל 2714.7 קק״ל
    פחמימות 42.7 גרם 341.9 גרם
    שומן 19.6 גרם 156.6 גרם
    נתרן 659.6 מ״ג 5277.1 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 42.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 48.7 מ״ג 389.8 מ״ג
    סידן 79.0 מ״ג 631.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 664.1 מ״ג 5313.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הבננות: הערה- אם בננות הפלנטיין רכות וניתן למעוך אותן עם מזלג או מועך תפו”א - מדלגים על השלבים הבאים של בישול הבננות:
  2. ראשית, חותכים את הקצוות של הפלנטיין וחותכים אותן עם הקליפה לחתיכות באורך 4-5 ס״מ.
  3. שנית, מכניסים את חתיכות הפלנטיין לסיר גדול מלא במים ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 25 דקות או עד שמזלג ננעץ בקלות בבשר הפרי.
  5. מסננים את הפרי מהמים ומצננים אותו במשך 30 דקות.
  6. רק כעת מקלפים את הפלנטיין, הקליפה נפרדת בקלות רבה.
  7. שמים את חתיכות הפלנטיין המבושלות בתוך קערה גדולה ומועכים בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה. זה בסדר אם יישארו קצת גושים.
  8. מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים היטב לבלילה סמיכה. משאירים במקרר במשך כ-15 דקות.
  9. מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת.
  10. יוצרים לביבות בגודל רצוי בעזרת 2 כפות, ומטגנים אותן משני הצדדים עד להזהבה יפה, במשך כ-2 דקות מכל צד.
  11. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  12. מגישים את הלביבות עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות פלנטיין: הנשנוש האולטימטיבי מהבננה המשגעת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות