רקע סימנס

לביבות קישואים ותירס שכולם אוהבים

כולם אוהבים לביבות ויש להן אינספור מתכונים. הנה מתכון של לביבות קישואים ותירס. לביבות ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית, מחבת, שמן ויאללה, יש לכם ארוחה מצויינת!
כולם אוהבים לביבות ויש להן אינספור מתכונים. הנה מתכון של לביבות קישואים ותירס. לביבות ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית, מחבת, שמן ויאללה, יש לכם ארוחה מצויינת!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.8 קק״ל 2875.9 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 180.3 גרם
    שומן 11.1 גרם 222.9 גרם
    נתרן 160.6 מ״ג 3212.2 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 19.3 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 236.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 112.6 מ״ג 2251.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.8 קק״ל 2875.9 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 180.3 גרם
    שומן 11.1 גרם 222.9 גרם
    נתרן 160.6 מ״ג 3212.2 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 19.3 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 236.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 112.6 מ״ג 2251.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור

אין אדם בעולם שלא אוהב לביבות וממש לא צריך את חנוכה בשביל לאכול אותן. כל מה שצריך זה כמה מוצרים בסיסיים שיש בכל בית, מחבת, שמן ויאללה, יש לכם ארוחה מצויינת. אם לא בא לכם לטגן אפשר לגמרי לאפות את הלביבות הללו. פשוט לרסס אותן בתרסיס שמן ולאפות בחום בינוני עד הזהבה.

לביבות קישואים ותירס ממוצרים שיש בכל בית
לביבות קישואים ותירס ממוצרים שיש בכל בית
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבלילת הלביבות:

לטיגון:


אופן הכנה

  1. מגררים את הקישואים וסוחטים אותם.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הקישואים, התירס, השום, פירורי הלחם, הקמח, הביצים, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב. אם אתם מרגישים שהעיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד טיפונת קמח.
  3. על הכיריים מחממים במחבת את השמן.
  4. צרו בעזרת כף לביבות וטגנו משני הצדדים עד להזהבה.
  5. הניחו על נייר סופג והגישו עם יוגורט, טחינה ואפילו עם קטשופ. נשמר מצוין במקרר כמה ימים בקופסה אטומה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות קישואים ותירס שכולם אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    עדי

    יצא נהדר תודה רבה! הפעם עשינו בטיגון ואולי היום אאפה את הלביבות

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לשמוע! תודה וחג שמח!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות