לביבות ריקוטה מתוקות עם שיבולת שועל בניחוח תפוז

לביבות ריקוטה מתוקות שלגמרי יכולות להחליף את הפנקייקים של שבת. מכינים אותן בכמה דקות קצרות וזוכים בלביבות חמות ומתוקות שישמחו את כל המשפחה
לביבות ריקוטה מתוקות שלגמרי יכולות להחליף את הפנקייקים של שבת. מכינים אותן בכמה דקות קצרות וזוכים בלביבות חמות ומתוקות שישמחו את כל המשפחה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.4 קק״ל 1293.6 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 254.4 גרם
    שומן 2.1 גרם 21.0 גרם
    נתרן 96.7 מ״ג 967.2 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 33.3 מ״ג 332.9 מ״ג
    סידן 142.0 מ״ג 1420.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 41.0 מ״ג 409.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.4 קק״ל 1293.6 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 254.4 גרם
    שומן 2.1 גרם 21.0 גרם
    נתרן 96.7 מ״ג 967.2 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 33.3 מ״ג 332.9 מ״ג
    סידן 142.0 מ״ג 1420.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 41.0 מ״ג 409.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מרסקים במעבד מזון עם להב פלסטיק את חומרי הלביבות, עד לקבלת תערובת במרקם אחיד (התערובת לא חלקה). משהים כ-5 דקות, כדי שהבלילה תסמיך מעט ותתייצב.
  2. מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן.
  3. מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת לכל לביבה (מניחים כמה כפות בהתאם לגודל המחבת). מטגנים כ-3 דקות, עד שהלביבה זהובה בצידה התחתון. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות.
  4. מגישים חם עם דבש או סליאן ופירות שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות ריקוטה מתוקות עם שיבולת שועל בניחוח תפוז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות