לביבות ריקוטה מתוקות עם שיבולת שועל בניחוח תפוז

לביבות ריקוטה מתוקות שלגמרי יכולות להחליף את הפנקייקים של שבת. מכינים אותן בכמה דקות קצרות וזוכים בלביבות חמות ומתוקות שישמחו את כל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

טיגון

הגשה

אופן הכנה

  1. מרסקים במעבד מזון עם להב פלסטיק את חומרי הלביבות, עד לקבלת תערובת במרקם אחיד (התערובת לא חלקה). משהים כ-5 דקות, כדי שהבלילה תסמיך מעט ותתייצב.
  2. מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן.
  3. מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת לכל לביבה (מניחים כמה כפות בהתאם לגודל המחבת). מטגנים כ-3 דקות, עד שהלביבה זהובה בצידה התחתון. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות.
  4. מגישים חם עם דבש או סליאן ופירות שאוהבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 127.8 קק״ל 1278.2 קק״ל
פחמימות 25.3 גרם 253.3 גרם
שומן 2.0 גרם 19.9 גרם
נתרן 95.0 מ״ג 949.7 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 34.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 9.4 גרם
כולסטרול 29.1 מ״ג 290.7 מ״ג
סידן 143.1 מ״ג 1430.5 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 53.1 מ״ג 531.5 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar