לביבות תירס וקשקבל ממכרות וקלות להכנה

ארוחת הערב לא צריכה תמיד להסתכם בביצים ובירקות. שי-לי ליפא עם מתכון של לביבות תירס וקשקבל. משתפים את הילדים בתהליך ההכנה ונהנים מארוחה קלה, מהירה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

טיגון

אופן הכנה:

  1. קוצצים דק את העירית.
  2. מערבבים בקערה את החומרים.
  3. יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  4. בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות ומטגנים 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

הערות

  • אפשר להשתמש בתירס משומר או קפוא שהפשיר
  • מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 79.3 קק״ל 1269.6 קק״ל
פחמימות 1.9 גרם 30.0 גרם
שומן 6.7 גרם 107.5 גרם
נתרן 181.0 מ״ג 2896.5 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 47.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 29.5 גרם
כולסטרול 37.0 מ״ג 591.6 מ״ג
סידן 52.0 מ״ג 831.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 3.5 מ״ג
אשלגן 22.8 מ״ג 364.6 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 5.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    יהודית פימשטייןj

    מהי כמות הקשקבל בלביבות משום מה לא הוזכר תודה

      תמר שורצברד

      תוקן, תודה על ההערה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody