ארוחת הערב לא צריכה תמיד להסתכם בביצים ובירקות. שי-לי ליפא עם מתכון של לביבות תירס וקשקבל. משתפים את הילדים בתהליך ההכנה ונהנים מארוחה קלה, מהירה וטעימה
ארוחת הערב לא צריכה תמיד להסתכם בביצים ובירקות. שי-לי ליפא עם מתכון של לביבות תירס וקשקבל. משתפים את הילדים בתהליך ההכנה ונהנים מארוחה קלה, מהירה וטעימה
מוסיפים לקערה גדולה ונוחה לערבוב (בעיקר אם עובדים יחד עם ילדים) ביצה טרופה, קמח תופח, גרגירי תירס, עירית, גבינת הקשקבל ומלח ופלפל.
מערבבים את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה במרקם נוח ליצירת לביבות.
יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות.
מטגנים את הלביבות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
אופן הכנה:
קוצצים דק את העירית.
מוסיפים לקערה גדולה ונוחה לערבוב (בעיקר אם עובדים יחד עם ילדים) ביצה טרופה, קמח תופח, גרגירי תירס, עירית, גבינת הקשקבל ומלח ופלפל.
מערבבים את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה במרקם נוח ליצירת לביבות.
יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות.
מטגנים את הלביבות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
הערות
אפשר להשתמש בתירס משומר או קפוא שהפשיר
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה
אפשר לאפות ובכך לעלות את דרגת הבריאות: לחמם תנור ל 190 מעלות. לשלב בתערובת כף שמן זית. לשמן נייר אפייה עם שמן זית. ולהניח מהתערובת ולזלף/למשוח מעט שמן. לאפות במשך חצי שעה וכדאי להפוך לאחר עשרים דקות
אפשר לאפות ובכך לעלות את דרגת הבריאות: לחמם תנור ל 190 מעלות. לשלב בתערובת כף שמן זית. לשמן נייר אפייה עם שמן זית. ולהניח מהתערובת ולזלף/למשוח מעט שמן. לאפות במשך חצי שעה וכדאי להפוך לאחר עשרים דקות
המוצרים שלנו
טיפ
את מוצרי החלב שמרו ב"מגירה האפס" הייעודית לכך בתוך המקרר
היום יוצאים למבצע ניקיון המקרר ומכינים מכל הירקות המסכנים והעייפים שמצאנו בו לביבות משגעות וזולות שמוכנות ב-10 דקות עבודה. זה הזמן להתעורר ולעשות מעשה!
אחד השידוכים המוצלחים בלביבות הוא השילוב של גבינה ותפוחי אדמה. מלי מאירוב לקחה את זה שלב אחד קדימה, והכינה לכם לביבות פירה ממולאות מוצרלה
התחברות
התחברו ותתחילו להנות ממגוון עצום של תכנים קולינריים ומתכונים עם אלפי שעות וידאו, להרכיב לעצמכם ספר מתכונים אישי עם המתכונים שהכי אהבתם, לשתף בתמונות, להגיב ולשאול שאלות.