לביבות תפוחים חמות ומתוקות

לביבות תפוחים חמות ומתוקות זה לביבות לחנוכה בגרסת קינוח, שמכינים במקום או בנוסף ללביבות המסורתיות מתפוחי אדמה או ירקות אחרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

במקום הלביבות המסורתיות מתפוחי אדמה - לביבות נפלאות לחנוכה מתפוחי עץ. מגישים עם אבקת סוכר או מייפל, או מצפים בסוכר-קינמון ריחני.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגררים תפוחים גס בפומפייה.
  2. בקערה מערבבים ביצה, יוגורט, סוכר, קינמון ותפוחים מגוררים. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
  3. במחבת מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל).
  4. מניחים כפות מהתערובת במחבת ומטגנים על אש בינונית דקה מכל צד, להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
  5. מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ מייפל, או שמגלגלים כל לביבה בסוכר מתובל בקינמון, לציפוי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 55.5 קק״ל 1109.0 קק״ל
פחמימות 10.6 גרם 212.6 גרם
שומן 0.6 גרם 12.9 גרם
נתרן 105.8 מ״ג 2115.1 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 31.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.8 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 4.7 גרם
כולסטרול 13.4 מ״ג 267.3 מ״ג
סידן 14.6 מ״ג 292.8 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג
אשלגן 46.8 מ״ג 935.3 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody