לביבות תפוחים חמות ומתוקות

לביבות תפוחים חמות ומתוקות זה לביבות לחנוכה בגרסת קינוח, שמכינים במקום או בנוסף ללביבות המסורתיות מתפוחי אדמה או ירקות אחרים
לביבות תפוחים חמות ומתוקות זה לביבות לחנוכה בגרסת קינוח, שמכינים במקום או בנוסף ללביבות המסורתיות מתפוחי אדמה או ירקות אחרים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.2 קק״ל 1224.4 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 221.8 גרם
    שומן 0.7 גרם 14.6 גרם
    נתרן 116.1 מ״ג 2321.5 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 308.9 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 338.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 40.5 מ״ג 810.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.2 קק״ל 1224.4 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 221.8 גרם
    שומן 0.7 גרם 14.6 גרם
    נתרן 116.1 מ״ג 2321.5 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 308.9 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 338.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 40.5 מ״ג 810.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

במקום הלביבות המסורתיות מתפוחי אדמה – לביבות נפלאות לחנוכה מתפוחי עץ. מגישים עם אבקת סוכר או מייפל, או מצפים בסוכר-קינמון ריחני.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
20 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות


אופן הכנה

  1. מגררים תפוחים גס בפומפייה.
  2. בקערה מערבבים ביצה, יוגורט, סוכר, קינמון ותפוחים מגוררים. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
  3. במחבת מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל).
  4. מניחים כפות מהתערובת במחבת ומטגנים על אש בינונית דקה מכל צד, להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
  5. מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ מייפל, או שמגלגלים כל לביבה בסוכר מתובל בקינמון, לציפוי.

    לביבות תפוחים מתוקות 88889
    כך חוגגים חנוכה - לביבות תפוחים מתוקות של קרין גורן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תפוחים חמות ומתוקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    Shai-lee Noi Aga

    היי אפשר להפוך לגרסה ללא גלוטן עם קורנפלור?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

    Avatar
    אורלי

    האם במקום קמח תופח אפשר קמח כוסמין וא. אפיה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן אפשר.

    Avatar
    חן עמר

    אפשר להכין בגרסה פרווה? בלי היוגורט?

      Avatar
      מערכת Foody

      היוגורט הוא מרכיב עיקרי בטעם של הלביבות ולכן לא מומלץ לוותר עליו. אפשר להחליפו בגביע גבינה לבנה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות