רקע דוד משה

לביבות תפוחי אדמה וגבינות של דניאל עמית

לביבות תפוחי אדמה עשירות בגבינות ובצל ירוק, הכי כיף כתירוץ לחנוכה אבל כדאי לכם לשמור על המתכון גם לסתם יום חול כי זה כל כך טעים!!!
לביבות תפוחי אדמה עשירות בגבינות ובצל ירוק, הכי כיף כתירוץ לחנוכה אבל כדאי לכם לשמור על המתכון גם לסתם יום חול כי זה כל כך טעים!!!
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    83
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.8 קק״ל 2070.6 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 90.0 גרם
    שומן 7.3 גרם 181.9 גרם
    נתרן 182.7 מ״ג 4567.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 94.2 גרם
    כולסטרול 39.6 מ״ג 990.8 מ״ג
    סידן 43.5 מ״ג 1086.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 919.4 מ״ג 22985.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 25.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    83
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.8 קק״ל 2070.6 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 90.0 גרם
    שומן 7.3 גרם 181.9 גרם
    נתרן 182.7 מ״ג 4567.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 94.2 גרם
    כולסטרול 39.6 מ״ג 990.8 מ״ג
    סידן 43.5 מ״ג 1086.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 919.4 מ״ג 22985.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 25.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ללביבות

לטיגון

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הלביבות: קולפים את תפוחי האדמה וגוררים במגררת.

    גוררים את תפוחי האדמה. צילום: טל סיון-ציפורין
    גוררים את תפוחי האדמה. צילום: טל סיון-ציפורין

  2. סוחטים היטב את תפוחי האדמה להוצאת הנוזלים ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את הביצים, גבינת החלומי, הפטה, הבצל הירוק, הקמח, הפלפל והמלח ומערבבים היטב.

    לביבות תפוחי אדמה - מערבבים היטב. צילום: טל סיון-ציפורין
    לביבות תפוחי אדמה - מערבבים היטב. צילום: טל סיון-ציפורין

  4. מחממים את השמן במחבת (עומק של כ-3 ס”מ) ומטגנים את הלביבות עד הזהבה, הופכים ומטגנים מהצד השני עד הזהבה.
    יוצרים לביבות ומכניסים לשמן החם. צילום: טל סיון-ציפורין
    יוצרים לביבות ומכניסים לשמן החם. צילום: טל סיון-ציפורין
    הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין
    הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין

    לביבות תפוחי אדמה - הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין
    לביבות תפוחי אדמה - הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין

  5. מגישים את הלביבות: מערבבים בקערית את השמנת החמוצה והעירית ומגישים לצד הלביבות החמות.
    לביבות גבינה של דניאל עמית. צילום: טל סיון-ציפורין
    לביבות גבינה של דניאל עמית. צילום: טל סיון-ציפורין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תפוחי אדמה וגבינות של דניאל עמית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נטלי אירן

    שלמות !! הכנסתי כמות כפולה חוסל ברגע !!

    Avatar
    הניה שורץ

    אכתוב בהמשך המון תודות הניה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות