באנר זיפלוק דסקטופ

לגלגל ולטרוף – קרפ שוקולד מושחת

דקיק, שוקולדי וטעים, קבלו אותו: קרפ שוקולד מושחת! קל להכנה ומהיר, קרפ שוקולד זה בדיוק מה שהילדים שלכם ישמחו לאכול בחופשת הקיץ
דקיק, שוקולדי וטעים, קבלו אותו: קרפ שוקולד מושחת! קל להכנה ומהיר, קרפ שוקולד זה בדיוק מה שהילדים שלכם ישמחו לאכול בחופשת הקיץ
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    847
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 846.5 קק״ל 5078.9 קק״ל
    פחמימות 91.1 גרם 546.8 גרם
    שומן 47.6 גרם 285.6 גרם
    נתרן 140.6 מ״ג 843.7 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 88.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 17.6 גרם 105.5 גרם
    כולסטרול 110.1 מ״ג 660.3 מ״ג
    סידן 260.2 מ״ג 1561.2 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 445.8 מ״ג 2674.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    847
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 846.5 קק״ל 5078.9 קק״ל
    פחמימות 91.1 גרם 546.8 גרם
    שומן 47.6 גרם 285.6 גרם
    נתרן 140.6 מ״ג 843.7 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 88.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 17.6 גרם 105.5 גרם
    כולסטרול 110.1 מ״ג 660.3 מ״ג
    סידן 260.2 מ״ג 1561.2 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 445.8 מ״ג 2674.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור

לכבוד יום השוקולד הבינלאומי קבלו מתכון לקרפ שוקולדי במילוי ממרח קינדר ואצבעות קינדר

ואם זה לא מספיק מושחת אז פינקנו גם בזילוף שוקולדים מעל..

כמה זה פשוט להכנה? שמים הכל בשקית זיפלוק אחת ומשקשקים!

יאללה בואו נכין 🙂

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי ומילוי


אופן הכנה

  1. בשקית זיפלוק שמים את כל מצרכי הבלילה.
  2. סוגרים היטב ומשקשקים 2-3 דקות או עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  3. מחממים מחבת ומרססים במעט ספריי שמן.
  4. שופכים את הבלילה ישירות מהשקית לתוך המחבת ומטים את כל הבלילה עד לקבלת שיכבה דקה ואחידה.
  5. מטגנים כ-2 דקות עד שהחלק העליון מתייבש, הופכים את הקרפ לצד השני ומטגנים כדקה.
  6. מקפלים את הקרפ לחצי ומורחים בממרח קינדר.
  7. שמים אצבע קינדר בקצה ומגלגלים לרול.
  8. מזלפים מעל הקרפים שוקולדים מומסים וזוללים!

    קרפ שוקולד מושחת
    קרפ שוקולד מושחת. צילום: אביה מלכא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות