לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים

איך מכינים ארוחת בוקר מתוקה או נשנוש כיפי בין הארוחות ב-15 דקות? אהרוני מפנק במתכון של לחוח עם ממרח שוקולד טחינה ודובדבנים מסוכרים בסירופ
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגלענים את הדובדבנים.
  2. שמים במחבת את הסוכר, המים, גרידת התפוז ותמצית הווניל ומחממים עד לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שנוצר קרמל בהיר.
  3. מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים 3 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
  4. מורחים את הלחוח בממרח שוקולד טחינה, מקשטים בדובדבנים בסירופ ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 89.5 קק״ל 537.2 קק״ל
פחמימות 20.7 גרם 124.3 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 5.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 11.2 מ״ג 67.3 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 186.4 מ״ג 1118.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody