לחטוף ולטרוף: חטיפי פצפוצי אורז

חטיף טעים טעים בהכנה ביתית! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם חמאת בוטנים, בננות מיובשות וציפוי של שוקולד מריר ולבן - הנשנוש המושלם לילדים ולמבוגרים פשוט ומהיר להכנה
חטיף טעים טעים בהכנה ביתית! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם חמאת בוטנים, בננות מיובשות וציפוי של שוקולד מריר ולבן - הנשנוש המושלם לילדים ולמבוגרים פשוט ומהיר להכנה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.0 קק״ל 4056.5 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 471.0 גרם
    שומן 18.0 גרם 215.7 גרם
    נתרן 57.6 מ״ג 691.2 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 45.6 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 111.6 גרם
    כולסטרול 11.2 מ״ג 134.5 מ״ג
    סידן 43.6 מ״ג 523.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 365.9 מ״ג 4390.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 18.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.0 קק״ל 4056.5 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 471.0 גרם
    שומן 18.0 גרם 215.7 גרם
    נתרן 57.6 מ״ג 691.2 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 45.6 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 111.6 גרם
    כולסטרול 11.2 מ״ג 134.5 מ״ג
    סידן 43.6 מ״ג 523.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 365.9 מ״ג 4390.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 18.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חטיפי פצפוצי אורז

ציפוי


אופן הכנה

    1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה, חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים לקערה, מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד!
    2. מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים ומתמזגים לתערובת אחידה.
    3. שמים את פצפוצי האורז בקערה גדולה, מוסיפים את החמאת בוטנים והבננות המיובשות ומערבבים.
    4. יוצקים על הכל את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים היטב.
    5. מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה- סנו (גם בדפנות!) ומעבירים לתבנית את תערובת פצפוצי האורז. משטחים, מכסים בנייר כסף- סנו ומעבירים למקרר לשעה.
  1. מוציאים את התערובת מהמקרר מחלצים מהתבנית, חותכים לאצבעות בגודל של 3X10
  2. מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד המריר/שוקולד לבן, טובלים את האצבעות או מזלפים עם שוקולד מריר/לבן ומניחים על תבנית. מכניסים את התבנית למקפיא- beko ל-10 דק’.
    חטיפי פצפוצי אורז (צילום: שניר גוואטה)
    חטיפי פצפוצי אורז (צילום: שניר גוואטה)

    לתה או לקפה גם טעים וגם יפה: כדורים של פירות יבשים ובוטנים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחטוף ולטרוף: חטיפי פצפוצי אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    שירי

    נראה אש!! מה גודל התבנית שבה השתמשתם ?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות