לחם בולו! לחם מתובל ומפתיע שאתם חייבים לנסות

לחם לבן מהמטבח הטריפוליטאי ושמו בולו! מהיר הכנה ויגרוף מלא מחמאות. מושלם לצד תבשילים כדי לבצוע חתיכה ולטבול ברוטב
לחם לבן מהמטבח הטריפוליטאי ושמו בולו! מהיר הכנה ויגרוף מלא מחמאות. מושלם לצד תבשילים כדי לבצוע חתיכה ולטבול ברוטב
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1954
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1953.5 קק״ל 3907.0 קק״ל
    פחמימות 284.2 גרם 568.5 גרם
    שומן 71.8 גרם 143.6 גרם
    נתרן 325.4 מ״ג 650.7 מ״ג
    חלבון 47.6 גרם 95.2 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 22.1 גרם
    כולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 135.2 מ״ג 270.5 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 881.0 מ״ג 1761.9 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1954
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1953.5 קק״ל 3907.0 קק״ל
    פחמימות 284.2 גרם 568.5 גרם
    שומן 71.8 גרם 143.6 גרם
    נתרן 325.4 מ״ג 650.7 מ״ג
    חלבון 47.6 גרם 95.2 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 22.1 גרם
    כולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 135.2 מ״ג 270.5 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 881.0 מ״ג 1761.9 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור

לחם בולו הוא סוג של שילוב בין לחם ועוגה, מושלם לשולחן החג שלכם וגיוון מיוחד ללחם לבן רגיל, אז תפתיעו את עצמכם ונסו להכין אותו.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
רות אוליבר
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר שמים את כל החומרים למעט המים.
  2. מפעילים במהירות איטית ומוסיפים מים תוך כדי עיבוד במהירות בינונית.
  3. לשים במיקסר 8 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  4. מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (שעה לפחות).
  5. מחלקים את הבצק ל-2 כיכרות ומעצבים לצורה לא מאורכת מדי, בהתאם לגודל התבנית (ניתן להכין ממנו גם לחמניות קטנות).
  6. מסדרים ברווחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה ומתפיחים עד להכפלת הנפח, לפחות חצי שעה.
  7. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  8. בקערית טורפים ביצה עם מים.
  9. מברישים את הכיכרות או את הלחמניות ומפזרים שומשום מעל.
  10. אופים 30 דקות, עד שהלחם תפוח וזהוב.

    לחם בולו
    לחם בולו. צילום: שי נייבורג. סטיילינג: נעמה רן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם בולו! לחם מתובל ומפתיע שאתם חייבים לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    רחל לאה כהן

    חייב זרעי שומר? יש תחליף?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר

    Avatar
    ללא שם

    במתכון של הלחם בולו החלב סויה זה בשביל להפוך למזונות או לטעם?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, במתכון אין חלב סויה

    Avatar
    אורלי

    האם הבולו קשה אך רכה אני תוניסאית ואמלנו זה היה קשה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורלי, הלחם הזה הוא לחם רך. הבולו התוניסאי הוא אכן קשה ויותר על תקן של עוגייה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות