לחם בירה ואגוזים בקלי קלות

שי-לי ליפא מכינה לחם בירה ואגוזים ב-5 דקות עבודה. לא מאמינים? אתם חייבים לנסות את המתכון הזה. יותר לא צריך לקנות במאפיות ובסופרמרקט
שי-לי ליפא מכינה לחם בירה ואגוזים ב-5 דקות עבודה. לא מאמינים? אתם חייבים לנסות את המתכון הזה. יותר לא צריך לקנות במאפיות ובסופרמרקט
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    2466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2466.4 קק״ל 2466.4 קק״ל
    פחמימות 471.1 גרם 471.1 גרם
    שומן 58.1 גרם 58.1 גרם
    נתרן 3302.3 מ״ג 3302.3 מ״ג
    חלבון 56.2 גרם 56.2 גרם
    סיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 304.4 מ״ג 304.4 מ״ג
    ברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 2042.1 מ״ג 2042.1 מ״ג
    אבץ 14.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    2466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2466.4 קק״ל 2466.4 קק״ל
    פחמימות 471.1 גרם 471.1 גרם
    שומן 58.1 גרם 58.1 גרם
    נתרן 3302.3 מ״ג 3302.3 מ״ג
    חלבון 56.2 גרם 56.2 גרם
    סיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 304.4 מ״ג 304.4 מ״ג
    ברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 2042.1 מ״ג 2042.1 מ״ג
    אבץ 14.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית אינגליש קייק ללחם

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק לאפיית לחם.
  2. קוצצים גס את אגוזי הפקאן.
  3. מערבבים קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים בהדרגה בירה ושמן זית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים אגוזים ומערבבים רק עד שנבלעים בתערובת.
  4. יוצקים לתבנית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים.
  5. אופים בתנור החם כ-45 דקות עד שהקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם בירה ואגוזים בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות