לחם גבינות לאירוח חלבי

כבר לא צריך לקנות - עכשיו אפשר להכין לגמרי לבד בבית לחם גבינות רך ונימוח במילוי תערובת גבינות איכותיות, שמכינים על בסיס בצק מקדים ומגישים עם ריבה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

פוליש

בצק

הברשה

הגשה

אופן הכנה

  1. ערב קודם או בבוקר מכינים את הפוליש (אחרי 8 שעות אפשר לעבוד איתו): מערבבים את כל הרכיבים, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר. שעה לפני הכנת הבצק מוציאים ומניחים על השיש.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  3. מגרדים את הגבינות ומערבבים ביחד בקערה (או חותכים לקוביות קטנות). טורפים את הביצה.
  4. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, למעט המלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים את הפוליש וממשיכים לערבל עד שהכל מתאחד. מוסיפים את המלח ומערבבים עוד כמה שניות עד שהוא נטמע בבצק.
    מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
  5. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן. מניחים בתוך המלבן 1/3 מכמות הגבינות וסוגרים ליצירת כיכר לחם.
  6. מברישים את הכיכרות בביצה ואופים כ-30 דקות עד להזהבה. מגישים עם הריבה.

הערות

  • אופציה נוספת להכנת הלחם: מערבלים את כל הגבינות ביחד עם הבצק. במקרה הזה חשוב להוסיף את הגבינות לאחר שהבצק התגבש בקערת המיקסר ולא מיד בהתחלה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 2522.3 קק״ל 7566.9 קק״ל
פחמימות 420.8 גרם 1262.4 גרם
שומן 59.7 גרם 179.2 גרם
נתרן 2588.9 מ״ג 7766.6 מ״ג
חלבון 71.2 גרם 213.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרם
שומן רווי 25.0 גרם 74.9 גרם
כולסטרול 211.3 מ״ג 633.8 מ״ג
סידן 927.1 מ״ג 2781.3 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 8.1 מ״ג
אשלגן 424.5 מ״ג 1273.6 מ״ג
אבץ 5.5 מ״ג 16.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody