לחם גבינות לאירוח חלבי

כבר לא צריך לקנות - עכשיו אפשר להכין לגמרי לבד בבית לחם גבינות רך ונימוח במילוי תערובת גבינות איכותיות, שמכינים על בסיס בצק מקדים ומגישים עם ריבה
כבר לא צריך לקנות - עכשיו אפשר להכין לגמרי לבד בבית לחם גבינות רך ונימוח במילוי תערובת גבינות איכותיות, שמכינים על בסיס בצק מקדים ומגישים עם ריבה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    2482
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2481.8 קק״ל 7445.4 קק״ל
    פחמימות 415.2 גרם 1245.7 גרם
    שומן 58.4 גרם 175.3 גרם
    נתרן 3389.8 מ״ג 10169.3 מ״ג
    חלבון 71.3 גרם 213.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 24.0 גרם 72.1 גרם
    כולסטרול 197.0 מ״ג 590.9 מ״ג
    סידן 924.0 מ״ג 2771.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 396.1 מ״ג 1188.2 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    2482
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2481.8 קק״ל 7445.4 קק״ל
    פחמימות 415.2 גרם 1245.7 גרם
    שומן 58.4 גרם 175.3 גרם
    נתרן 3389.8 מ״ג 10169.3 מ״ג
    חלבון 71.3 גרם 213.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 24.0 גרם 72.1 גרם
    כולסטרול 197.0 מ״ג 590.9 מ״ג
    סידן 924.0 מ״ג 2771.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 396.1 מ״ג 1188.2 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פוליש

בצק

הברשה

הגשה


אופן הכנה

  1. ערב קודם או בבוקר מכינים את הפוליש (אחרי 8 שעות אפשר לעבוד איתו): מערבבים את כל הרכיבים, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר. שעה לפני הכנת הבצק מוציאים ומניחים על השיש.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  3. מגרדים את הגבינות ומערבבים ביחד בקערה (או חותכים לקוביות קטנות). טורפים את הביצה.
  4. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, למעט המלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים את הפוליש וממשיכים לערבל עד שהכל מתאחד. מוסיפים את המלח ומערבבים עוד כמה שניות עד שהוא נטמע בבצק.
    מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
  5. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן. מניחים בתוך המלבן 1/3 מכמות הגבינות וסוגרים ליצירת כיכר לחם.
  6. מברישים את הכיכרות בביצה ואופים כ-30 דקות עד להזהבה. מגישים עם הריבה.

הערות

  • אופציה נוספת להכנת הלחם: מערבלים את כל הגבינות ביחד עם הבצק. במקרה הזה חשוב להוסיף את הגבינות לאחר שהבצק התגבש בקערת המיקסר ולא מיד בהתחלה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם גבינות לאירוח חלבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    מריאל

    יצא מושלם! הגשתי במקום הריבה עם פסטו ועגבניות מיובשות… חלומי. שווה את ההשקעה של יום לפני

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! כל הכבוד!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות