לחם ללא לישה

קבלו המלצה חמה על לחם ללא לישה - המתכון של ג'ים לאהי, שהפך ללהיט ושיגע את כל האופים שמתעצלים או לא אוהבים ללוש. ממש מהפכה במטבח!
קבלו המלצה חמה על לחם ללא לישה - המתכון של ג'ים לאהי, שהפך ללהיט ושיגע את כל האופים שמתעצלים או לא אוהבים ללוש. ממש מהפכה במטבח!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    1213
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1213.3 קק״ל 3640.0 קק״ל
    פחמימות 250.0 גרם 750.0 גרם
    שומן 6.0 גרם 18.0 גרם
    נתרן 5167.7 מ״ג 15503.2 מ״ג
    חלבון 35.7 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.4 מ״ג 169.2 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 356.7 מ״ג 1070.0 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    1213
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1213.3 קק״ל 3640.0 קק״ל
    פחמימות 250.0 גרם 750.0 גרם
    שומן 6.0 גרם 18.0 גרם
    נתרן 5167.7 מ״ג 15503.2 מ״ג
    חלבון 35.7 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.4 מ״ג 169.2 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 356.7 מ״ג 1070.0 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  2. מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
  3. מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
  4. למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
  5. מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
  6. אופים כ-30 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם ללא לישה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות