לחם ללא לישה

קבלו המלצה חמה על לחם ללא לישה - המתכון של ג'ים לאהי, שהפך ללהיט ושיגע את כל האופים שמתעצלים או לא אוהבים ללוש. ממש מהפכה במטבח!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  2. מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
  3. מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
  4. למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
  5. מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
  6. אופים כ-30 דקות להשחמה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 5167.7 מ״ג 15503.2 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 6.4 מ״ג 19.2 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar