לחם ללא שמרים

לחם ללא שמרים זה מאפה ביתי מושלם שמכינים בקלות, ללא התפחה על בסיס רוויון ותוספות טעימות שאוהבים. במיוחד לכל מי שעדיין חושש משמרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

בצק

תוספות

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.
  2. מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.
  3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
  4. בעזרת סכין חורצים X במרכז.
  5. אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.
  6. מצננים לפני שמגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את התוספת ב-1 כוס עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2266.4 קק״ל 2266.4 קק״ל
פחמימות 434.6 גרם 434.6 גרם
שומן 14.9 גרם 14.9 גרם
נתרן 8875.8 מ״ג 8875.8 מ״ג
חלבון 79.3 גרם 79.3 גרם
סיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרם
שומן רווי 11.1 גרם 11.1 גרם
כולסטרול 30.0 מ״ג 30.0 מ״ג
סידן 681.8 מ״ג 681.8 מ״ג
ברזל 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 3252.0 מ״ג 3252.0 מ״ג
אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody